Komentari na vest "“Mislila sam da je inteligentnija”: Supruga Duleta Savića odgovorila Srbljanovićki zbog Mike Aleksića" (5)

Ostavite komentar

 1. Koja je svrha zvati optuženog u emisiju, čak iako vam je prijatelj i koja je poruka? "Evo dragi gledaoci, čuli smo i drugu stranu šta ima da kaže. Videli ste da je to jedna plemenita i dobra duša". Hoćemo li opet kao 90-ih da gledamo svakakve likove, da nam sipaju zivotne filozofije iz malog mozga, a zive i ponašaju se suprotno onome što govore. I sad ih ima previše.

  Odgovori
 2. Gospodjo Savic dovedite i Velju Nevolju u vasu emisiju da cujemo njegovo misljenje. Cuo sam da je dobar drug i veliki domacin

  Odgovori
 3. Sve je to lepo, svima dati otvoren prostor za mišljenje. To je sve javno mnjenje. Medjutim, to što je osoba dobra privatno, slavi slave, itd., ne znači da nije i ovo drugo zašto je optužen. Glumice su trpele duuuugggoooo, navodno njegovo ponašanje, pa se nije on, a, ni supruga, oko toga mnogo žalostili, ni jednom. S druge strane, vrsta ovakve popularnosti mladim glumicama nije potrebna, sigurno. Dovoljno je bilo pogledati onaj intervju sa njim kako se ponaša prema dečaku. Mora da su ovi roditelju ludi koji dozvoljavaju svojoj deci da idu kod ovoga. Niti sam znala ni ko je ni šta je. To je moje lično i javno mišljenje. Pristrasnosti nema. Naravno, sud donosi konačnu odluku. Ako od 'navodnog' se potvrdi 'stvarno' nedozvoljeno ponašanje, šta onda. Osoba optužena će vama svima i dalje biti prijatelj, jer nije uradio nešto slično vašoj deci. Napisala sam da više neću čitati niti pisati ovde, ali, pošto pročitah da se radi o ovo emisji, onda to uradih. Nike komentar, nego zaključak, Držim svoju reč.

  Odgovori
 4. Marina, NE može da postoji "AKO", nego- kada izađe, a hoće, i ja jedva čekam tu petu emisiju, sa Mikom. NEĆEMO,svakako, dopustiti da auto - mehaničari ( koji imaju s a m o novac, i ništa drugo ) , unište naš pravosudni sistem !!! Ako, ništa drugo, neka se, u godinama, koje dolaze, plaše ONOGA, KOJI ODGORE VIDI , BAŠ SVE !!! Ogromni pozzzz za ODVAŽNOST, ostali njegovi "prijatelji", su je uz put- izgubili ! Do pete emisije, ŽIVELI !!!

  Odgovori
 5. Novinari koji se potpisuju ispod svojih radova, pokazuju da imaju stav, potrebnu objektivnost i sposobnost da apsolutno jasno i precizno iznose i tudje misljenje, bez nametanja svoga, makar se ono razlikovalo od misljenja ospbe o kojoj pisu. Objektiv je takav list. Do sada!

  Odgovori