Svi su očekivali da Inijesta završi karijeru, ali usledilo je iznenađenje: Španac oduševio fudbalski svet

Bravo, Andrese, to je ljubav prema svom poslu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL

U ponedeljak je objavljeno da će Andres Inijesta održati pres konferenciju i mnogi su očekivali da će legendarni vezista objaviti kraj karijere.

Španac ovog utorka slavi 37. rođendan i na kraju sezone je trebalo da mu istekne ugovor s japanskim Visel Kobeom u koji je prešao kada je pre tri godine odlučio da napusti Barselonu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iskusni vezista se nedavno oporavio od teške povrede kolena i vratio na teren, ali nakon što je u ponedeljak saopštio da je sazvao vanrednu pres konferenciju mnogi su očekivali da to znači samo kraj.

Međutim, Inijesta je sve iznenadio kada je objavio da će produžiti ugovor s klubom i da još uvek ne želi da ide u penziju.

On je potpisao na još dve godine i moći ćemo još uvek da uživamo u majstorijama ovog čarobnjaka.

Legendarni 37-godišnjak u japanski klub je stigao pre tri godine iz Barselone u kojoj je proveo skoro celu karijeru. S Barsom je osvojio sve što je mogao, pa je odlučio da u finišu karijere zaigra u dalekom Japanu. U dresu reprezentacije Španije osvojio je takođe sve, a ostaće upamćen kao igrač koji je doneo ovoj zemlji prvu titulu prvaka sveta. U finalu Mundijala pre 11 godina u Južnoj Africi postigao je jedini gol u finalu protiv Holandije (1:0).

Objektiv intervju: Iliev me nije hteo u Partizanu, prošao sam kroz sve i svašta, a i dalje sam klinac…



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar