Isplivali svi DETALJI razvoda Ivane i Ša: Otkriveno šta je ona tražila, a evo šta će uraditi sa IMOVINOM

Rešili da su se sporazumno razvedu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Reper Nenad Aleksić Ša i njegova supruga Ivana Aleksić rešili su da se razvedu nakon sedam godina braka nakon što je “izgubio glavu” za bivšom učesnicom “Zadruge” Tarom Simov.

Blizak prijatelj Aleksićevih, otkrio nam je da će supružnici izbeći sud i mukotrpna ročišta te da će se sporazumno razići.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ivana nije tražila ništa, sem da što pre izađe iz tog braka u kojem je bila osramoćena kao žena. Budući da nisu imali dece, samo je želela da se razvedu što pre i da vrati devojačko prezime – ispričao je izvor blizak ovoj porodici. Kako je rekao, Nenadova je odluka bila da sa njom podeli svu imovinu stečenu u toj zajednici. Nenad je naveo da želi da sa Ivanom podeli sve ono što ima, a tu spadaju stan i dva lokala na Novom Beogradu, od čega se u jednom trenutno nalazi salon lepote koji Aleksićeva vodi. Najverovatnije će upravo njega ostaviti njoj – ispričao je dobro obavešteni izvor za “Alo!”.

– Oboje ih poznajem godinama, istina Ša više ne mogu da prepoznam, izgubio se u „Zadruzi“. Ipak, ova njegova odluka da sa Ikom podeli sve što ima, ljudska je i ispravna. Kad ju je već povredio i ostavio, bar da ne bude na ulici – ispričao je blizak prijatelj repera i njegove još uvek aktuelne supruge.

Ivana Aleksić nije želela da govori o ovoj temi.

Ša u SUZAMA! Tara došla u Šimanovce i priredila mu IZNENAĐENJE koje neće zaboraviti! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar