Ivana i Ša se danas RAZVODE?! Ona će insistirati da zadrži ovaj deo IMOVINE?

Reper napušta Zadrugu i ide da se nađe oči u oči sa suprugom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ NenadAleksicSa

Reper Nenad Aleksić Ša danas bi trebalo da se nađe na sudu porovom razvoda od supruge Ivane, piše Srpski telegraf.

Njemu je Ivana nedavno poslala papire za razvod u Zadrugu, nakon što ju je u pomenutom rijalitiju prevario sa Tarom Simov.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Nenad izlazi iz Bele kuće da se suoči s Ivanom na sudu. To je trebalo da se desi još u sredu, ali je pomereno za ponedeljak. Njih dvoje će konačno da se nađu oči u oči pred zakonom i da pokušaju sporazumno da se razvedu – rekao je za pomenuti medij izvor blizak paru.

-Mnogo se polemisalo oko toga da će Ivana reperu sve da uzme, a i on sam je kukao u rijalitiju da se plaši da će supruga da mu potroši sve pare s računa. Međutim, istina je da nju ne zanimaju njegove pare, koje ceo život skuplja na računu i ima pozamašnu sumu. Trenutno je zanima samo salon, koji je dobila od Nenada u braku, ali koji sama vodi i zarađuje od njega. Verovatno će na sudu doći do ravnopravne podele imovine, ako se slože oko sporazumnog razvoda, ali ono na čemu će Ivana sigurno insistirati je stan na Fontani, u kome su zajedno živeli i iz kog se nedavno iselila – tvrdi sagovornik Srpskog telegrafa.

Ivana Aleksić nakon Tarinog JAVNOG izvinjenja: Mala može da MOLI za oprost do sutra



Izvor: Objektiv.rs, Srpski telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar