MESEČEVA MENA

Danas je mlad Mesec u Biku: Donosi svima nove šanse, naročito za ova tri znaka

Nove prilike za početke su pred nama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Syaibatul Hamdi

Mlad Mesec u Biku 11. maja 2021. godine donosi nove početke i novi životni ciklus. Ovo je prilika za novu filozofiju života koja može postati vaša kreacija življenja. Kosmički ritam uvek prati naš životni ritam i obrnuto, pa se ova lunacija odnosi na neminovne promene koje su sazrele u svakom od nas.

Iako ova lunacija nije ništa neobično, važna je za sve znake zodijaka ali najviše za rođene u znaku Bika, Device i Jarca. Oni mogu osloniti na svoje resurse i upotrebiti sve raspoložive potencijale, kako bi menjali staro za novo. Upliv se najjače oseća ako imate neku natalnu ili ličnu planetu blizu 21. stepena bilo kog znaka.

Bikovi će manje razmišljati o sigurnosti investicija a više o svojoj udobnosti. Device će bez prevelike analize pokušati da se promene iznutra, kako bi ojačale sebe u svakom pogledu. A neminovne promene za Jarčeve, ma koliko bile neželjene, doneće im povoljne rezultate u emotivnim vezama ali i mogućnosti da razmisle o potomstvu.

Često je ovo period u kome svi znaci zodijaka osećaju promenu na dnevnom nivou, pa se nekima previše spava, dok su se ostali pretovorili u noćne sove. Sem nesanice i nekih kratkorajnih problema sa tečnostima u organizmu, ovo je i period u kome možete poboljšati svoje opšte stanje zdravlja. Mlad Mesec je uvek dobro vreme da najefikasnije uradite detoks organizma. Zato iskoristite mlad Mesec za dijetu, pa je započnite sa ovom lunacijom. Naši preci sadili su biljke u periodu mladog Meseca, pa i vi možete za vreme mladog Meseca u Biku zasaditi neko seme koje će vam dati fantastične, a možda i lekovite plodove.

Nedeljni horoskop od 10. do 16. maja: Jupiter pravi veliku promenu, a ove znake zodijaka će zasuti parama

Kosmički ples Meseca u Biku označava početak novog ciklusa i daje nam mogućnost da se očistimo od prošlosti i zasadimo novo seme budućnosti, ali samo ako ste spremni za nove izazove. Zato iskoristite ovu lunaciju i promenite dnevni ritam na dugoročnom nivou. Sem dnevne dinamike možete menjati smer i cilj svojih planova, jer je ovo upravo period za podsticanje promena. Nemojte čekati bez obzira na tranzitni Mesec u Biku koji voli da planira, koči, čeka i stalo osigurava. Vi na brzinu preispitajte stare obrasce i odbacite ih ako vas sputavaju ili vam jednostavno “ne piju vodu” u budućnosti.

Povoljan aspekt mladog Meseca u Biku sa Neptunom u Ribama, daje vam poverenje pre svega u sebe, ali i jasne vizije kuda i kako da krenete. Neptun je rasterao svu maglu ispred vaših očiju. Zato vizualizujte, stvorite flim u glavi u kome želite da imate glavnu ulogu, sada ste vi režiser. Mlad Mesec vam jasno ocrtava puteve a vaše je da hrabro zakoračite u sutra, univerzum će vam pomoći. Pomozite drugima koji pomoć traže i ne pitajte za cenu i kompromis, jer tako pomažete sebi. Osim empatije pokažite i talente koji su se uspavali, probudite ih i pokažite koje sve veštine posedujete. U ovoj lunaciji svesrdno pomaže i Merkur u dobrom aspektu sa Saturnom, pa će vaše odluke zajedno sa novim potezima biti logične, jasne i dobro fokusirane.

Blagi pozitivni aspekti sa mladim Mesecom u Biku daju mogućnost konzumiranje dugo očekivanih pozitivninih promena. Zato će se probuditi ceo zemljani element i pokušati da napravi stabilan korak unapred. Tranzitni Mars i Uran će takođe podstaći i uključiti vaše unutrašnje motore. Ovo je jedna pozitvna lunacija novog početka, pokreta i snage za nešto sasvim novo, za nešto što ste veoma dugo čekali. S obzirom da je i Jupiter u igri u ovom kosmičkom plesu tranzita, ali na nepovoljan način sa mladim Mesecom u Biku, potrebno je da se dobro preispitate da li imate dovoljno poverenja u same sebe. Uglavnom, mlad Mesec u Biku 11. maja nadahnuće ceo zemljani element i podržaće svaku promenu, motivaciju, koja unosi nove stavove, obrasce i ciljeve u vaš život.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Merkur je ušao u Blizance, evo čega treba da se pridržava svaki znak zodijaka do 22. maja



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar