Ovo je sin koji je osumnjičen da je IZMASAKRIRAO majku: Nezapamćen HOROR u Novom Pazaru (FOTO)

Odmah nakon ubistva B. N. je pobegao iz kuće, ali je uhapšen dvadesetak minuta kasnije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: B. N.

Policija u Novom Pazaru, nakon kraće potrage, uhapsila je B. N. (43) zbog sumnje da je u porodičnoj kući u Dubrovačkoj ulici, u naselju Selakovac, ubodima nožem usmrtio svoju majku Kimetu (73)! Porodična tragedija dogodila se u subotu oko ponoći, a prethodila joj je svađa majke i sina. Naime, B. N. je saznao da danas treba da ide na lečenje zbog psihičkih problema i tada je napao svoju majku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Optužio je majku da želi da ga smesti na lečenje. On se lečio ranije i nije želeo da se vrati u bolnicu. Zbog toga se sa majkom često svađao, nekoliko puta ga je ona i prijavljivala policiji. Nije bio u pritvoru jer bi ona povlačila prijave i izjave koje je davala policajcima – kaže izvor.

POBEGAO IZ KUĆE

I svađa u subotu uveče dogodila se, prema nepotvrđenim informacijama, iz istog razloga.

Teškoj tragediji u Novom Pazaru prethodila još jedna, 2015. godine: Duševni bolesnik IZBO MAJKU! 

– Njemu se u bolnicu nije vraćalo. Bio je ljut na majku jer je smatrao da je ona kriva zato što on ide na lečenje. Tu svađu čuli su drugi članovi porodice, koji žive u prizemlju kuće – priča sagovornik Objektiva.

Nakon svađe i galame, osumnjičeni je uzeo nož i pet puta ubo svoju majku. Ubodi su u predelu leđa, što bi moglo da znači da je ona pokušala da pobegne. – Ili je pokušala da se skloni, da pobegne od njega, ili se nije nadala da će sin uzeti nož i napasti je – kaže izvor.

Foto: B. N.

Odmah nakon ubistva B. N. je pobegao iz kuće, ali je uhapšen dvadesetak minuta kasnije. Pre nego što je izašao iz kuće, u dvorištu su ga sreli rođaci.

ŽIVOT POSVETILA SINU

– Ukućani su zatekli telo ubijene žene i pozvali policiju. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt. Policija je tragala za osumnjičenim i ubrzo je pronađen u blizini kuće. Policajci su ga odmah uhapsili – navode u istrazi. Uhapšenom je određeno zadržavanje do 48 sati i naloženo je njegovo psihijatrijsko veštačenje. Inače, zdravstveno stanje osumnjičenog pogoršalo se pre šest godina, kada mu je nestao otac Džeko N.

Njegovo beživotno telo pronađeno je nekoliko meseci kasnije u šumi kod Novog Pazara, gde je često išao u šetnju, a istragom je utvrđeno da je reč o prirodnoj smrti Kimeta N. je život posvetila svojoj porodici, a posebno B. N., sa kojim je živela na spratu kuće. Zbog njegovih zdravstvenih problema, ona je bila posebno osetljiva i uvek na raspolaganju svom sinu. Poslednjih godina on je često bio nasilan prema njoj, ali ona nije bila spremna da svedoči protiv njega. Smatrala je da će se situacija popraviti kad on ode na lečenje.

PIŠE: B. N

Ovu i ostale aktuelne teme pročitajte u štampanom izdanju Objektiva.

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar