SUDBINSKI SUSRET

OVA glumica je žena Mikija Manojlovića: MLAĐA je od njega dve decenije, a ovako su se upoznali (FOTO)

Iz velike ljubavi rodio se i sin Ivan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ Miloš Rafailović

Glumac Predrag Miki Manojlović je već gotovo tri decenije u ljubavi sa koleginicom Tamarom Vučković koja je od njega mlađa dve decenije.

Tamara je najzapaženije uloge ostvarila u serijama: “Na terapiji” i “Broz i ja”, kao i u filmovima “Položajnik” i “Simpatija i antipatija”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: ATA Images/Editorial Use

Bez obzira na to što su joj predviđali sjajnu glumačku karijeru, ona se povukla sa televizije i posvetila se radu u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, gde je i direktorka.

Tamara i Miki imaju sina Ivana, a glumac je u jednom intervjuu rekao kako smatra da je susret sa njom bio sudbinski.

-Tamaru sam sreo dok sam radio predstavu “Zločin i kazna”. Sećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao kako sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković. Ni sanjao nisam da će Tamara postati i ostati moja životna ljubav, da će poći sa mnom u inostranstvo, a još manje da ćemo dobiti sina – rekao je on svojevremeno za Story.

-Ona mi je najveća podrška u svim mojim profesionalnim izborima. Bez nje, ni ja ne bih bio ovakav kakav jesam, bez nje bio bih ko zna gde, utapajući se u ne znam koga i zapuštajući svoje korene nimalo ne bih doprinosio drugim kulturama, kao ni one meni – istakao je glumac tada.

Pojavila se na 2 minuta i postala hit: “Naduvana baba” iz “Rana” je majka našeg POZNATOG GLUMCA (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Story

Komentari (2)

  1. I Tamari i Alisi se mogao prepoznati rad na sebi i potencijali jos u srednjoj skoli. Vec su tada glumile i rezirale sa uspehom. Lepo je videti bracni i umetnicki par gde su oboje vanserijski stvaraoci.

    Odgovori

Ostavite komentar