Baka mu dozvolila da izađe do parka i to je bila VELIKA GREŠKA: Ono što se desilo proganjaće je do groba

Kada su ga pronašli, jedva su ga prepoznali

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Policia Playas de Rosarito

Trinaestogodišnji Brajan Efren Kortez iz meksičkog Rozarita, tragično je izgubio život kada su ga vršnjaci brutalno pretukli.

Kako prenosi El Imparcial, dečak je u nedelju oko 20 časova zamolio baku da izađe malo do parka do prošeta i da se poigra sa drugarima iz kraja.

Pošto je njegova majka bila na poslu, naka se brinula tog dana o njemu i dozvolila mu da izađe na pola sata, ne sluteći da u tim momentima svog unuka poslednji put gleda živog.

Damjan na smrt pretukao Mariju na proslavi: Otkriveni detalji o kojima je žrtva GODINAMA ĆUTALA

Dečak je izašao i nije ga bilo nekoliko sati, a porodica je alarmirala policiju i objavila na društvenim mrežama da je Brajan nestao.

Njegovo beživotno telo pronađeno je dva dana kasnije pokraj obližnjeg potoka. Na telu je imao vidljive tragove nasilja, a lice mu je bilo potuno unakaženo.

Njegova tetka Manuela, koja je i sama učestvovala u potrazi, ne može da veruje da se tako nešto dogodilo njenom sestriću.

– Brajan je bio lepo vaspitan, dete za primer. Kome je on to mogao da smeta, kako je moguće da takvog dečaka tako brutalno pretuku do smrti – jadala se ona u izjavi za lokalne medije.

Brajanova baka Glorija Domingez Rodrigez, koja ga je te večeri pustila da prošeta, zahteva od policije i nadležnih organa da što pre procesuiraju počinioce.

– Učinili su mu nešto vrlo užžasno, ovo je grozan zločin. Niko to ne zaslužuje, a naročito ne moj mali dečak, kao ni njegova majka koja je skrhana i verovatno je i ona umrla zajedno sa svojim detetom, Ne prestajemo da plačemo, ni da uzimamo lekove za smirenje. Moja ćerka ne može da izbaci iz glave slike svog sina unakaženog lica – kazala je Glorija.

Iz policije kažu da se intentivno traga za počiniocima ovog neverovatnog zločina.

Natalija usmrtila svoju bebu i telo bacila u reku: Sada ju je stigla BOŽJA KAZNA

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar