Ivana Aleksić nakon Tarinog JAVNOG izvinjenja: Mala može da MOLI za oprost do sutra

Evo i kako je reagovala na to što se Simova useljava u stan u kom je ona živela sa Ša

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Tara Simov juče je diskvalifikovana iz Zadruge nakon što je najpre fizički nasrnula na Miljanu Kulić, a potom i na Nenada Aleksića Ša, da bi na kraju porazbijala pola inventara rijalitija.

Nakon napuštanja Zadruge ona je rekla kako će otići u stan svog ljubavnika Nenada Aleksića Ša u kom je do skoro živela njegova, još uvek zakonita, supruga Ivana. Simova je rekla i da će od Ivane tražiti oproštaj za sve.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Ivana je frapirana zbog Nenadove odluke da u stan useli devojku iz rijalitija, koju poznaje tako kratko, i to u njihovu oazu u kojoj je toliko uspomena, u kojoj su toliko vremena proveli. Iako je vremenom oguglala na sve što ima veze sa Zadrugom, jer se njeno ime konstatno provlači, ipak ju je pogodilo sve što se dešava oko njihovog stana, a tiče se dogovora Tare i Ša – rekao je dobro obavešten izvor za Blic.

Foto: Printscreen/ Youtube/ ZadrugaOfficial

-Nije verovala kad je videla da Tara traži da joj Ivana oprosti. Šokirala se. “Ma, mala može da moli za oprost do sutra!”, rekla je Ivana besno nakon pročitane vesti. Ivana se samo pita kada će se sve ovo završiti. Distancirala se maksimalno od svega, a iz stana se taman odselila malo pre nego što će Tara doći u isti – zaključio je izvor za pomenuti medij.

Tara Simov nakon diskvalifikacije otkriva da li ide u Nenadov stan: Tražiću OPROŠTAJ od Nenadove supruge!

Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar