Tara Simov nakon diskvalifikacije otkriva da li ide u Nenadov stan: Tražiću OPROŠTAJ od Nenadove supruge!

Otkrila i da li se čula sa njegovom porodicom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Tara Simov danas je diskvalifikovana iz rijaliti šoua “Zadruga”.

Simova je fizički napala Miljanu Kulić, pa svog dečka Nenada Aleksića Ša, nakon čega je produkcija rešila da je isključi iz daljeg takmičenja. Ona se oglasila posle svega i otkrila da li se čula s Nenadovim bratom, od kojeg je Ša tražio da Taru odvede u njegov stan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nenadov brat mi se nije javio, nadam se da ćemo se u skorije vreme čuti, ja bih to jako volela – kazala je Tara za “Blic”, pa otkrila da li će otići u stan u kom je Ivana Aleksić, Nenadova supruga, donedavno živela.

– Otići ću, jer sam mu obećala da ću sedeti i biti tamo gde je on odrastao, poštovaću sve što smo se dogovorili – rekla je Simova.

Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga official

Skandalozna rijaliti učesnica priznala je da se nije čula sa Nenadovom porodicom, ali da planira da traži oproštaj do njegove žene.

– Čula sam se sa ocem, uz mene je i teško mu je što plačem, čeka da u nekom narednom periodu dođem u Skoplje da vidim njega i moje mališane. Pokušavam da kontaktiram Nenadovu porodicu, međutim trenutno nemam povratnu reakciju, i ako je tako – s razlogom je, nisam ni za primer, ni za poželeti, imaju svako pravo da mi se ne jave ukoliko oni to ne žele u ovom momentu – rekla je Simova i dodala:

Foto: Instagram/Printscreen

– Svesna sam ja bila cele situacije sve vreme, s obzirom na to da nisam prvi put u rijalitiju. Što se tiče supruge Nenadove, ja mogu samo da pokušam da tražim oprost što se sve ovo desilo na ovakav način, nije meni njegova supruga ništa uradila, niti me uvredila, niti išta, čak i da jeste, ima puno pravo na sve – zaključuje Tara.

Kija OPLELA po Ša i Tari nakon što je diskvalifikovana: Neka pričeka pored KONTEJNERA, voli da baca đubre

Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar