Branislav Vučelić završio u bolnici zbog KORONE: Marija Kilibarda ga NEGUJE, ne odvaja se od njega

Objektiv saznaje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
ATAImages./ Antonio Ahel

Sin Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića, odnosno dečko voditeljke Marije Kilibarde, Branislav Bane Vučelić, pozitivan je na koronavirus.

Kako Objektiv saznaje, Vučelić ima blaže simptome, a lekari su mu preporučili da leži u bolnici umesto da bude u kućnoj izolaciji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

SIMPTOMI

– Vučelić je primljen u bolnicu pre nekoliko dana. Osetio je simptome, pa su ga zadržali na pregledima. Imao je povišenu temperaturu, malaksalost i bolove u mišićima – rekao je anonimni izvor za Objektiv, a zatim je dodao:

– Njegova devojka Marija Kilibarda dovezla ga je u bolnicu i posle toga je svaki dan išla da mu ostavi hranu i garderobu koja mu je neophodna. Posete nisu dozvoljene, tako da nije mogla da ga vidi, ali brine o njemu i stalno su na vezi. Kontaktirali smo s voditeljkom, koja je ranije preležala koronavirus, te smo je pitali kako je Bane.

Foto: Instagram/Printscreen

– Odlično je. Sve je u redu – kratko nam je odgovorila Kilibarda. Vučelić i voditeljka su u vezi nešto više od godinu dana, ali nemaju nijednu zajedničku fotografiju na Instagram profilu Kilibarde. Voditeljka je jednom prilikom objavila selfi sa njegovom majkom Ljiljanom Dragutinović i sestrom Anom, a nedavno je prvi put pričala o tome kako je zaljubljena.

Piše: Ekipa Objektiva

OSTATAK OVOG I MNOGE DRUGE TEKSTOVE ČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA.

Foto:Objektiv.rs

Izvor:

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar