Oglasila se Karleuša nakon što je objavila da će se VAKCINISATI: “Da zaustavim divljanje polumozgova”

Karleuša se oglasila na društvenoj mreži gde je objasnila svoju odluku da se vakciniše

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: ATA images, Science Photo Library / Sciencephoto / Profimedia

Jelena Karleuša je ranije danas najavila da će se vakcinisati protiv koronavirusa u tržnom centru “Ušće” sutra u 9h. Ona je sada, u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu, objasnila svojim pratiocima ovu odluku.

Pevačica, koja je jedna od najuticajnijih ljudi naše javne scene, sigurno će uticati prvenstveno na mlade da krenu njenim stopama za vakcinaciju protiv koronavirusa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jelena Karleuša odlučila da se VAKCINIŠE protiv koronavirusa! (FOTO) 

Foto: Printscreen/Instagram

Čisto da zaustavim divljanje polumozgova i njihovu bujnu devijantnu maštu, moja vakcinacija nema veze sa državnom politikom (vakciniše se čitav svet, svetske zvezde itd.). Niko me iz vlasti nije niti USLOVIO (ovo je moja samostalna odluka niti mene bilo ko može da drži u šaci.), za vakcinaciju NISAM PLAĆENA (bar meni pare ne trebaju jer#sirotamala bogatasica kojoj s emože, a protiv medija koje sam tužila ne bih povukla tužbe ni mrtva! Zbog zdravstvenih radnika, zbog svih umrlih i teško bolesnih, zbog umrlih trudnica, zbog normalizacije životaKORISTIM popularnost koja je očigledno OGROMNA da činim prave stvari i spasim živote!!! Gadi mi se što uopšte mroam da objašnjavam ali takav smo narod, nama nikada ugoditi – napisala je Karleuša u svojoj objavi na Instagramu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar