Ivana Aleksić odlučila da UNIŠTI supruga: Iselila se iz stana, a sada želi da mu UZME 50.000 evra!

Ivana nakon razvoda može biti bogatija za 50.000 evra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen, Youtube/Printscreen

Ivana Aleksić, još uvek zakonita supruga Nenada Aleksića Ša, rešila je da se mužu osveti za sve što joj je uradio u rijalitiju.

Nakon što je prevario sa Tarom, Ša je krenuo svakodnevno da je vređa u programu i iznosi njihovu intimu, a razlog za to je njeno zbližavanje sa Vladimirom Tomovićem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Instagram/Printscreen/nenadaleksicsha

Ivana, koja se nedavno i iselila iz Nenadovog stana, rešila je sve da mu naplati oduzimanjem honorara koji će zaraditi u “Zadruzi”.

– Nenadov nedeljni honorar je 2.500 evra, tako da će za deset meseci zaraditi 100.000 evra. S obzirom da je u rijaliti ušao kao oženjen, zaradu će morati da podeli sa Ivanom. Honorar se smatra platom i ulazi u zajedničku imovinu tokom brakorazvodne parnice –  rekao je neimenovani izvor blizak Nenadovoj ženi i dodao:

Foto: Printscreen/Youtube

– U početku se nadala da će razvod biti sporazuman, te da će kao ljudi sesti, porazgovarati… Međutim, kada je čula da Nenad govori da će je zbog toga što je bliska s Tomovićem ostaviti na ulici, šokirala se. Pogodile su je njegove uvrede i prozivke da je ispala smrad, iako je on nju prevario. Odmah je pozvala advokata i konsultovala se s njim na koji način da zaštiti sebe. Planirala je samo da mu traži kozmetički salon, koji je Ša kupio, ali je ona godinama vodila i radila u njemu. Stan, auto, novac je nisu zanimali. Pole svega se predomislila i odlučila da traži i polovinu novca u Zadruzi, odnosno 50.000 evra.

Priča se da su u VEZI, a sada su se oglasili Tomović i Ivana Aleksić: Večeras ćemo reći ISTINU (FOTO)

 

Izvor: Objektiv.rs, Hit

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar