Podmukli PLAN stranaca i opozicije: Cilj je da žena uđe u drugi krug sa Vučićem, ali SNS sprema KONTRU

Predsednik Vučić je taj koji odnosi najveći broj glasova žena i ima njihove simpatije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Poslanik SNS Bratislav Jugović istakao je, gostujući u jutarnjem programu na TV Hepi, da je cilj stranaca i dela opozicije koji oni kontrolišu da žena bude protivkandidat aktuelnom predsedniku Srbije i SNS Aleksandru Vučiću na predsedničkim izborima.

Jugović navodi da je zato potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić otvorila još jednu u nizu njenih lažnih afera sa liderom Jedinstvene Srbije Draganom Markovićem Palmom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Cilj je da žena uđe u drugi krug sa Vučićem. Zašto? Zato što je upravo Vučić taj koji odnosi najveći broj glasova žena i ima njihove simpatije – rekao je Jugović i dodao da su upravo glasovi žena presudni za Vučićevu pobedu u prvom krugu.

On kaže da je preko lažne afere sa Draganom Markovićem Palmom potrebno predstaviti vladajuću koaliciju kao ljude koji ne poštuju žene i kao siledžije.

Vučiću UGROŽEN ŽIVOT: Opasan klan spreman na likvidaciju šefa države! 

– Zato oni idu na to i pokušavaju da istaknu ženu kao protivkandidata Vučiću. Dakle, nekog ko bi mogao da uzme glasove ženskog dela populacije i spreči pobedu Vučića u prvom krugu predsedničkih izbora – tvrdi Jugović.

Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša

Žena kandidat SNS za gradonačelnika Beograda

On navodi da SNS treba da izađe sa ženskim kandidatom za gradonačelnika Beograda.

Predsednik Vučić najavio IZBORE u martu ili aprilu: Postoje TRI DATUMA kada je moguće da se održe 

– Potrebno je da uzvratimo udarac i idemo sa ženom kandidatom za gradonačelnika Beograda. Opozicija se nada da će u više kolona osvojiti po 3 do 4 odsto glasova i da će svi zajedno na taj način uspeti da namaknu većinu u Beogradu. Postoji velika opasnost za SNS. Zato mi moramo ići sa ženskim kandidatom – zaključio je Jugović.



Izvor: Alo

Komentari (4)

  1. Jao Boze kako su neki Srbi naivni i maloumni?? Ja sam žena ali da stave 100 žena kandidata glasaču ZA VUCICA!!!!! NEK CRKNU DUSMANI! Da žena vodi Srbiju,onako ko Kolinda Hrvatsku? Il da nebi možda Zorana da mazne još koji milion!!?? Nisu žene glupe,Dačić je Palmin cjelodnevni jaran a nije gosp. VUCIC

    Odgovori
  2. VUCKO BOG NEKA TE POZIVI A I HOCE ZGAZI BAGRU.. JER RADE PROTIV NASE SRBIJE... ZIVECES TI DUGO U MIRU I BLAGOSTANJU ALI SATRI TU BAGRU KOJA RADI PROTIV NASE DOMOVINE.....

    Odgovori

Ostavite komentar