Mali, veliki… 25.000 žena priznalo koliko im je bitna VELIČINA, i koje 3 stvari su ZAISTA najvažnije!

Da li ste opravdano opsednuti veličinom svog penisa?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock ilustracija

Iako se stavovi, predrasude i mišljenja o seksu često menjaju, jedna stvar ostaje konstanta – mnogo muškaraca je previše opsednuto veličinom svog polnog organa.

Čak i kada im žene kažu da veličina penisa zaista nije najvažnija, to ne umanjuje mušku opsesiju dužinom “ponosa”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

To dokazuje i veliko britansko istraživanje u kojem je učestvovovalo 25.000 parova.

Čak 45 odsto muškaraca je izjavilo da nije zadovoljno dužinom penisa i da žele veći polni organ.

Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Sa druge strane, potpuno drugačija situacija – 85 odsto žena je zadovoljno izgledom i veličinom partnerovog penisa.

Rezultate ove studije je prokomentarisala doktorka Emili Mors koja je na brutalan način objasnila muškarcima šta je ženama stvarno najvažnije u krevetu.

Foto: Freepik/wayhomestudio

– Muškarci me stalno pitaju: da li je mali, čudan, preveliki… A ja im stalno odgovaram na isti način: nikome vaš penis nije važan kao vama. To što ste obdareni ne znači ama baš ništa ukoliko niste spremni da se potrudite da biste zadovoljili partnerku – objašnjava Mors.

– Ono što je nama važno je da li ste dobar ljubavnik, da li vodite računa o našim potrebama i onome što nam pričinjava zadovoljstvo. Uzalud ste opsednuti veličinom, jer prosečna vlasnica vagine će najverovatnije doživeti orgazam na tri načina: uz pomoć prstiju, usta ili seksi igračke – napominje Mors i dodaje:

Foto: Zoran Mladenovic / Alamy / Alamy / Profimedia

– Prema tome najvažnije pitanje je da li ste spremni da nam se pridružite i svoje telo iskoristite da biste nam pružili zadovoljstvo. I budite sigurni, uživanje će vam se vratiti, tako je uvek. Zbog toga počnite drugačije da razmišljate o svom penisu, mi smo to već uradile.

Šta vi mislite, da li je veličina muškog polnog organa stvarno važna?

Vaše odgovore možete ostaviti u komentarima.



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (1)

  1. Pitajte malo i muskarce da li su zadovoljni velicinom vagine i sta ih odbija kod zena osim glavobolje i da li treba da misle samo oni o seksu i potrebama a da ne mogu tacnije da ne smeju da kazu nesto a da im suprotna strana ne zameri ili drzi predavanja o velicini,majstorima,Afrikancima i td kao da su one savrsene i uvek drugi krivac.Nije fer,previse su se umislile i kao neko ko ima iskustva od 10 mysko je sa jednom zadovoljan ako zelimoneko savrsenstvo u ljubav,muski su ti koji mole,titraju i udovoljavaju.Vokeo bih da se i drugi krisom da ga ne vide i izjasne.

    Odgovori

Ostavite komentar