Ovaj čovek nije normalan: U isto vreme bio u vezi sa devojkom, glumicom i komšinicom! (FOTO)

Čudak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/CHRISTOF STACHE

Vezista Bajer Leverkuzena, Ezekijel Palasios (22), u jednom trenutku je slovio za najtaletnovanijeg argentinskog fudbalera, međutim, buran život van terena košta ga je još uspešnije karijere.

Farmaceuti su River Plejtu za Palasiosa platili čak 22 miliona evra, a na vernost nemačkom klubu obavezao se do 2025. godine. Da se sada vratimo na zanimljiviji deo Ezekijelovog života. On je pažnju svetske javnosti privukao na sebe tokom leta 2018. kada su gotovo svi svetski mediji su preneli njegovu životnu priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tada je bio u vezi sa Instagram modelom Sol Perez, a u javnost su isplivali detalji njihove veze. Nakon toga, javnosti se obratila Julijana Oreljano, devojka koja je amaterska glumica, pevačica i igračica. Ona je rekla da je takođe u vezi sa mladim fudbalerom, što je izazvalo mnogo bure.

Foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Obe devojke su ubrzo raskinule svoje veze sa sadašnjim članom Bajera, što je u tom trenutku bilo potpuno očekivano. Ipak, priča je dobila neočekivani kraj kada se ispostavilo da pored njih dve, Palasios ima i treću devojku. Devojka iz njegovog komšiluka, Karen Gramaho, četiri godine je bila u vezi sa ovim dečkom.

Naravno, ni njoj nije svidelo sve što je Ezekijel radio u tom periodu, pa je ubrzo i ona ostavila mladog Argentinca. Sve tri devojke su koristile društvene mreže kako bi pokazale koliko je neveran bio mladić.

Veselo i samo veselo: Sneža Borjan i Katarina Grujić u duetu zapevale dobru staru Zvezdinu pesmu! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar