UŽAS

Naša glumica sa mužem prolazi kroz AGONIJU: Sa četvoro dece otišla od njega, zbog nasilja tražila RAZVOD

Suprug dobio zabranu prilaska njoj i deci

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/Bimbros Beograd

Naša glumica Jelena Helc Vesković već 10 meseci živi u Berlinu, odvojeno od supruga, a kako navodi, razlog je to što je dugo, sa svoje četvoro dece, trpela nasilje od njega, prenosi Blic.

Jelena je članica Narodnog pozorišta u Beogradu, a široj javnosti je postala poznata po emisijama “Kuća snova” i “Granica”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Za Milana Veskovića udala se 2015. godine, a zajedno su živeli najpre u Rumuniji, a potom i u Berlinu. U braku sa njim rodila je troje dece, dok iz prethodne veze ima jedno.

-Već deset meseci živim sama u Berlinu sa mojih četvoro dece. Nažalost, naša “bajka” završila se pozivom policiji, koja je morala decu i mene da zaštiti od mog muža. Zbog porodičnog nasilja i nasilja nad decom. Od tada se borim da sebi i svojoj deci obezbedim novi život u miru, ljubavi i bez nasilja i stresova. Nije lako, ali borim se za decu i zbog toga mi ništa nije teško – rekla je ona medijima, prenosi Blic.

-Nije lako biti sam, boriti se da uspostaviš sasvim novi život, pa još u vreme korone i praktično sam sa sobom… Davati izjave i čitati dopise na jeziku kojim slabo barataš i na sve to boriti se protiv laži i podmetanja najniže vrste, od strane onih koji su ti do juče bili „porodica“. Ogromnu podršku imam i od institucija i od prijatelja koje sam ovde,u međuvremenu stekla – nastavila je Jelena.

Foto: Facebook/Printscreen/ Jelena Hels Vesković

Kako se dalje navodi, ona je rekla da je u proteklom periodu sa suprugom komunicirala isključivo preko advokata, da je prepuštena sama sebi i da suprug pokušava da joj uzme decu. Takođe navodi da je u Nemačkoj bila doneta mera zabrane prilaska Milana Veskovića njoj i deci i da je u Berlinu podignuta krivična prijava protiv njega.

-Pošto za sve ovo vreme nema ni priznanja ni pokajanja od strane mog muža, sve se odvija putem advokata i sudova. Procesi vezani za decu se uveliko odvijaju, za razvod čekam zakonsku mogućnost da podnesem zahtev. Umesto da obezbedi izdržavanje svoje dece, rešio je da investira u advokate iako odlično zna da ja tako nešto sebi ne mogu da priuštim. Nastavlja sa finansijskim, psihičkim i emocionalnim nasiljem – istakla je glumica, piše pomenuti medij.

-Pre nekoliko meseci moj muž je odlučio da se obrati srpskom sudu, bez da me je o tome obavestio i sada u Srbiji pokušava da mi otme decu. Nažalost, ne vodi se njihovim najboljim interesima nego je i dalje vođen svojim besom. Angažovao je advokata poznatog javnosti po slučajevima sumnjivih sporova koji su se završavali loše po majke – zaključila je Jelena.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (2)

Ostavite komentar