Radnica na benzinskoj pumpi (28) otkrila SKANDALOZNU aferu: Sve je počelo kada je dobila UDARAC u glavu

Devojka je priznala da je njen suprug zaista prijatan čovek i da je njihov brak dobar, ali da joj je pažnja koju je dobijala od svog šefa veoma prijala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Jedna devojka je prošle godine šokirala javnost kada je otkrila kako je prevarila svog supruga i to ni manje, ni više, nego sa svojim šefom, a mi vam u celosti prenosimo njenu ispovest.

– Bila sam takav idiot. Spavala sam sa svojim šefom. U tom trenutku osećala sam se sjajno, ali sam nedavno saznala da sam trudna i moj partner će saznati da sam ga varala jer je imao vazektomiju – započela se svoju šokantnu ispovest tada 27- godišnja žena.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njen suprug je znatno stariji, ima 45 godina, nedavno se razveo, ima dva tinejdžera iz prvog braka i nije hteo više dece.

– Kada smo se upoznali, otvoreno mi je priznao da je imao vazektomiju nakon što su se on i supruga dogovorili da je porodica kompletna. Imam 27 godina i zapravo bih volela da postanem mama, ali znala sam da bih morala da prihvatim da se to nikada neće dogoditi ako ostanem s njim – rekla je ona tada.

Devojka je priznala da je njen suprug zaista prijatan čovek i da je njihov brak dobar.

– Radim na benzinskoj pumpi i šef mi je divan. On je oženjen i ima sinčića. Jedne večeri je polica pala i udarila me je u glavu. Moj šef je bio toliko zabrinut, izvadio je prvu pomoć i zatvorio radnju. Počeo je da mi čisti ranu na glavi alkoholom. Moja povreda nije bila strašna – objasnila je.

Pažnja i nežni dodiri šefa su prijali ženi, te ga je ona zagrlila.

– Tada me je poljubio, a ja sam mu uzvratila poljubac. Prošli smo do sobe za osoblje i proveli smo zajedno noć. Znam da sam uradila nešto strašno, ali je seks zaista bio sjajan. Posle toga se moj šef prebacio u drugu kompaniju, a ja sam saznala da sam trudna. Pokušavam da sakrijem stomak od muža, ali neću moći još dugo da ga krijem. Šta da radim? – požalila se ona tada.

Silviju (53) je otac monstrum SILOVAO jer nije imao para za PROSTITUTKU: “Bila sam preplašena” (FOTO) 



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar