Ovo su svi čekali: Anastasija progovorila o ZAJEDNIČKOM životu sa Đorđem, detetu, SAVETIMA mame Cece

Mlada pevačica odlučila se na veliki korak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:Screenshot/Instagram

U medijima se pojavila vest da je naslednica Cece Ražnatović, dvadesetdvogodišnja Anastasija, otpočela zajednički život sa dugogodišnjim dečkom Đorđem Kuljićem na Dorćolu.

Anastaija, koja se nedavno vratila sa odmora iz Meksima, progovorila je nešto više o zajedničkom životu za Srbiju Danas.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Koliko vam se veza razlikuje sada kada živite zajedno?

– Ništa se ne razlikuje, sve nam je isto. I kad nismo živeli zajedno, mi smo dosta vremena provodili zajedno, ili je on bio kod mene, ili ja kod njega. Sve je isto, samo je sada nadograđeno.

Foto: E-Stock

Da li ti je Ceca dala neki poseban savet kada si uplovila u zajednički život sa momkom?

– Nije ništa. Ništa se tu specijalno ne menja, samo eto spavate zajedno i konstantno ste zajedno, ali to se dešavalo i ranije kad ja prespavam kod njega ili on kod mene.

Da li se u tebi probudio majčinski instikt, s obzirom na to da si okružena decom i da si non-stop sa Željkom kada imaš slobodnog vremena?

– Apsolutno ne! Svi očekuju da jeste, pre nego što se rodio mislila sam da mi se pokreće taj majčinski instikt, ali onog momenta kad nisam mogla da spavam 16 sati zbog njega i kada sam hodala po kući kao hodajući leš, shvatila sam da još uvek nisam za to. Želim da uživam u mojoj mladosti, da putujem. Kad dođe dete, čovek mora da bude posvećen detetu 100%, tako da bih volela još malo da uživam u životu, a posle da se potpuno posvetim deci.

Anastasija počela zajednički život sa dečkom: Od DVA stana na Dorćolu napravili DUPLEKS od 200 kvadrata?!Izvor: Objektiv.rs, Srbija Danas

Komentari (1)

Ostavite komentar