“Ona je crna udovica”: Ovako je posle svađe sa Cecom govorio Saša Vidić, nakon 16 godina druženja

Ljut otišao u smrt

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Poznati srpski stilista i kreator Saša Vidić preminuo je danas u 52. godini u KBC “Bežanijska kosa” u Beogradu.

Vidić je tokom svoje karijere sarađivao sa mnogim javnim ličnostima, između ostalih sa sarađivao je sa Cecom Ražnatović, Sekom Aleksić, Darom Bubamarom, Jelenom Karleušom i brojnim poznatim muzičkim zvezdama.

Ipak, odnos kreatora i Svetlane Cece Ražnatović je odnos koji je najviše intrigirao javnost, a kada je Vidić javno rekao da je posle 16 godina bliskog prijateljstva sa folk divom prekinuo svaki kontakt, mnogi su bili u šoku.

Ubrzo su Ceca i Saša počeli javno da se prepucavaju i iznose detalje iz svog odnosa, a u tome je Vidić bio brutalan.

Vidić o Ceci, Arkanu, Zemunskom klanu, brijanju glave…
Bez dlake na jeziku pre nekoliko meseci govorio je na Kurir televiziji o pevačici Svetlani Ceci Ražnatović.

On je otkrio da njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana nikada nije upoznao, iako je bio u kontaktu sa raznim kriminalcima.

– Cecu sam upoznao u dva navrata. Prvi put pred njen spot “Neodoljiv neumoljiv” i bilo bi dobro da je tako i ostalo. Drugi put sam je upoznao pred njen veliki koncert na Ušću. Njenog supuruga nikada nisam upoznao iako sam poznavao mnoge kriminalce. Nisam imao neki upliv u to. Imponovalo joj je što je Arkan obratio pažnju na nju. Nije je on šišao, nije imalo potrebe, ali je lepo romansirati svoj život, koji nije baš za romansiranje – istakao je Saša Vidić.

Modni kreator dodao je da je Ceca krila ljude iz Zemunskog klana i da je sada došao kraj krimi-džimi fazonu.

– Videlo se kako si ti ipak krila te ljude i ta vlast koja je tada bila ti je dozvolila. Ti si bila devojka tog Šiptara, tako se bar pričalo, neću da ulazim u to, ali prošlo je vreme tog krimi-džimi vazona. Volela je vlast, sećam se kada je za Borisa Tadića rekla da je macan – otrkiva Vidić.

Na pitanje da li je istina da je Arkan Ceci obrijao glavu, Vidić je rekao da misli da nije.

– Nije ona bila obrijana, bila je kratko ošišana, a to je bio i trend tih godina. To je sada sve kako je ona princeza, a on princ. On je crni princ, a ti si crna udovica. Mislim da Arkan nije bio toliko pronacionalistički nastrojen. Ona kao žena i te kako je znala o Arkanovim zločinima i ništa nije uradila po tom pitanju – kaže Vidić.

On je otkrio još jednu njenu mračnu stranu.

– Ima mnogo ružnih momenata, pokušala je sa Arkanom zauvek da zbriše Draganu Mirković, ima urođenu mržnju prema drugim pevačicama – kaže Vidić.

Modni kreator istakao je da Ceca nakon smrti Arkana nije mogla da se druži sa akademicima, već sa kriminalcima.

– Voli taj kriminal, želi da bude mračna princeza. I taj femili odnos, svi smo zajedno, svi u istoj kući. Ima napuljski sindrom. Mislim da Ceca više ne vodi Arkanove poslove. Koliko znam kupio joj je fudbalski klub i nekoliko lokala u Knezu. Imala je mnogo para, kupila je kuću da joj država ne bi sve uzela. Narod je jako nepismen, zato je voli – kaže Vidić.

16 godina bili nerazdvojni Ceca i Saša

Ljudi pričaju da smo bili nerazdvojni 18 godina, što nije istina, nego 16. Ja sam imao svoje prijatelje i upoznao sam je sa celim gradom. U međuvremenu sam joj ukinuo neke prijatelje jer sam im rekao šta je pričala o njima. A dobro zna da ako dodatno progovorim, ostaće bez još nekih i u Beogradu će biti nevidljiva – istakao je svojevremeno Vidić.Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar