LUKSUZ

Anastasija počela zajednički život sa dečkom: Od DVA stana na Dorćolu napravili DUPLEKS od 200 kvadrata?!

Imaju pet soba i nekoliko kupatila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram

Pevačica Anastasija Ražnatović, ćerka folk dive Cece Ražnatović, uselila se u novi stan na Dorćolu koji je kupila sa dečkom Đorđem kuljićem, piše Informer.

Anastasija za putovanje dala 15.000 evra! Boravi u hotelu sa HOLIVUDSKIM ZVEZDAMA, evo u čemu sve uživa

“Anastasija i Đorđe su se nedavno uselili u stan koji su prošlog meseca pazarili na Dorćolu. Pre toga su dve godine živeli u Novom Sadu, gde ovaj biznismen ima kuću, a Tasa je često dolazila kod majke u Beograd. Zbog njene pevačke karijere rešili su da se nastane u prestonici. To im odgovora i zato što Anastasija želi da bude blizu Cece, za koju je mnogo vezana”, rekao je izvor za pomenuti medij.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Anastasija Ražnatović pokazala STAJLING za šetnju: Svi gledaju u TORBU vrednu preko 2.000 evra (FOTO)

“Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Imaju pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu. Nameštaj su odavno izabrali, renovirali su kuhinju i sada uživaju. Svi očekuju da će uskoro pasti veridba, a onda i svadba”, dodao je izvor blizak paru.

Kako se dalje navodi, Ceca je oduševljena zbog toga što joj je ćerka ponovo u Beogradu i što će je češće viđati.

Anastasija i Ceca od Instagrama ZARAĐUJU BOGATSTVO: Zanemećete kada vidite brojke

“Teško joj je pao odlazak dece iz kuće. Veljko je uglavnom u Titelu sa suprugom Bogdanom i sinom Željkom, dok je Anastasija do sada najčešće bila u Novom Sadu. Zato je Ceca presrećna što joj se miljenica vratila u Beograd, jer najviše voli kad joj je porodica na okupu. Sada se uglavnom svakog vikenda sastaju svi zajedno u porodičnoj vili u Ljutice Bogdana. Kod Cece na ručak dođu i snajka Bogdana, budući zet Đorđe Kuljić, a pridruži im se i pevačicin dečko Bogdan Srejović”, zaključio je izvor za Informer.



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (1)

Ostavite komentar