Jana 4 meseca LAGALA da ide na predavanja: Otac je pratio, pa mu se slošilo kad je video šta ona radi

Nije mogao da shvati kako to ranije nije otkrio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/JanaBakalova

Ruskinja Jana Bakalova otkrila je na Fejsbuku kako je uspela da se u roku od nedelju dana posvađa “na krv i nož” sa ocem i majkom, ali i da se pomire i učvrste odnose kao nikad do sada.

Jana je poslednja četiri meseca volontirala u prihvatilištu za decu u Sankt Peterburgu, ali nije smela da to kaže svom strogom ocu koji ju je i u 22. godini života “držao na uzici”.

Priču ove devojke preneli su neki portali pošto je u njoj pokazala koliko je važno porodično poverenje, ali i iskrenost u komunikaciji, koja je njoj očito manjkala, prenosi ruski Trud.

– Svima su nam otišli živci tokom epidemije, ali nama mladima možda i više od starijih jer smo bili prinuđeni da sedimo i trpimo u kući ono što nam možda i ne odgovara. Kako smo počeli da ponovo izlazimo i družimo se, roditelji su primetili da popuštam sa pripremama za ispite, naročito utorkom i verovali su da možda imam neki porok za koji ne znaju. Gore od toga, otac je u paranoji mislio da se ku…m – napisala je Jana.

Njen otac primetio je da se Janino raspoloženje drastično menja samo utorkom, kada se drugačije i oblačila za predavanja.

– Bio je ubeđen da ne idem na predavanja, već da ih lažem, ali nije želeo da strah upravlja njegovim razmišljanjem, pa se trudio da u razgovoru sa mnom sazna da li je sve u redu. Nisam smela da mu kažem da idem da volontiram jer je celog života govorio da kad se uči, samo to se radi i ništa drugo. Dok sam bila mala, tukao bi me i za najmanju grešku na testovima. Tako da sam kradom išla i pomagala, sve dok me nije otkrio. Pratio me je do zgrade, a onda je ceo dan čekao da izađem. Kad sam izašla, samo me je zagrlio i zaplakao. Priznao mi je da je mislio da ko zna šta radim. U međuvremenu se na licu mesta raspitao i saznao je da sam odlična u svom ‘poslu’. Naravno, prekorevao me je što mu nisam priznala sve na vreme, već sam ih oboje 4 meseca lagala. Mogu da kažem da nam se odnos posle toga jako mnogo popravio. Sad čak imam i dečka koga za promenu ne moram da krijem neko vreme, već su ga odmah upoznali – pohvalila se Jana.

Dijana taksirala, pa pokupila dva momka: Posle “akcije” u kolima, ujutro je doživela brutalno BUĐENJE

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar