Ivana poštuje DOGOVOR sa Ša: Nakon TEŠKIH reči koje joj je uputio suprug, ona ima da kaže samo jedno

Ivana i dalje štedi reči

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ NenadAleksicSa

Reper Nenad Aleksić Ša ne prestaje negativno da priča o svojoj supruzi Ivani otkad je saznao da je bliska sa Vladimirom Tomovićem.

Ša je zaključio da Ivana sigurno ima nešto sa Vladimirom, a najviše se boji toga da će mu potrošiti novac sa računa, za koji ju je ovlastio. Ša je nekoliko puta poručio Ivani da se ne igra sa njegovim novcem, kao i da ne pomišlja da ga troši sa Tomovićem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Danas se u rijalitiju održala još jedna debata, a tema ovog puta je bila “Fenomen teranja inata bivšim i sadašnjim partnerima”. Mnogi rijaliti učesnici su bili mišljenja da je sam Ivanin kontakt sa Tomovićem teranje inata Ša, a bez da imaju potvrdu da su njih dvoje u vezi, oni su je žestoko osudili.

Foto: Youtube/printscreen

Najoštriji bio je upravo Ša, koji je svoju suprugu nazvao preljubnicom, te istakao da nije ništa bolja od njega. Jedine dve osobe koje su glasno branile Ivanu bile su Nadica Zeljković i Sanja Stanković.

Inače, kako je Ša naglasio, pre reperovog ulaska u “Zadrugu 4” reper i njegova supruga su se dogovorili da ona ne daje izjave za medije, kao i da, ukoliko se nešto desi u “Zadruzi”, sačeka njegov izlazak, kako bi zajedno doneli odluku o tome šta će dalje. Ša je jednom prilikom zamerio Ivani što je donela odluku o razvodu pre nego što su se videli, a što i dalje poštuje to da se ne oglašava za medije.

Mediji su ponovo stupili u kontakt sa Ivanom, želeći da prokomentariše današnje izjave svog supruga, ali i izjave ostalih zadrugara.

– Nemam komentar. Veliki pozdrav – napisala je Ivana za “Pink” kao odgovor na pitanje.

Ša OPLEO po supruzi i Vladimiru Tomoviću: Reper više ne bira reči, PONIZIO Ivanu kao nikad pre (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar