Ša OPLEO po supruzi i Vladimiru Tomoviću: Reper više ne bira reči, PONIZIO Ivanu kao nikad pre (VIDEO)

Reper više ne bira šta će da kaže

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen, Youtube/Printscreen

Otkad je Nenad Aleksić Ša dobio informaciju da su Ivana Aleksić i Vladimir Tomović bliski, reper ne ispušta svoju i dalje zakonitu suprugu iz usta.

“Teranje inata može samo toj osobi da donese loše. Ja ovo gledam kao Ivanino poniženje, ne moje. Ja šta sam uradio, uradio… Ja im želim svu sreću, nek se inate, pucaju ćorcima”, poručio je Ša.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ša je stalno govorio Vladimiru da nijedna normalna žena ne bi bila sa njim, da je ovakav i onakav. Eto, ovime je hteo i da ti dokaže da bi tvoja bivša žena bila sa njim”, ustala je Paula.

“Ja sam ovo doživeo skroz drugačije. Ja sam smatram da si ti dosta opran, da može da ti bude lagan rijaliti. Ne znam da li je istina ovo, ali imaš manji teret nego što si imao. Ja kada sam napravio sr*nje, moja žena mi je rekla da nije ni sa kim bila, niti će biti, sve dok se ne razvede. Njoj su pisali, ali ona ni sa kim nije bila, sve dok se nismo razveli. Sada ne znam da li je… Želim joj svu sreću”, govorio je Janjuš.

Foto: Youtube/printscreen

“I ja želim (Ivani i Vladimiru) svu sreću, dobiće poklončić. Ja sam lagan. Nije lažno. Mislio sam da će da me saseče, ali sam dobio bol na drugom mestu”, dodao je Ša.

“Ti da nisi čuo ovo, šta se priča, tebi bi bilo katastrofa. Sada će ti biti lakše”, govorio je bivši košarkaš.

Podsetimo, Ša je zamenio svoju ženu cimerkom iz rijalitija Tarom Simov i od tada trpi ogromne kritike javnosti.

Ša suprugu nazvao PRELJUBNICOM! Traži advokata, boji se za novac: To je osoba koju ne poznajem

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar