“Čekam da me se deca sete”: Sudbina bake (65) RASPLAKALA region, na rođendan doživela RAZOČARANJE

Ona se suočila sa jednom bolnom i poražavajućom činjenicom, a njeno iskustvo treba svima da nam posluži kao primer

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: De Visu / Alamy / Alamy / Profimedia

Potresna ispovest jedne majke je 2019. godine rasplakala region, a mu vam ovu priču prenosimo u celosti.

Naime, ova anonimna žena suočila se sa jednom bolnom i poražavajućom činjenicom, a njeno iskustvo treba svima da nam posluži kao primer.

– Imam 65 godina i živim sama. Dvoje dece, sin i ćerka imaju svoje živote daleko odavde, imaju svoju decu i svoje probleme. Ne zovem ih, čekam da se oni mene sete, a to se vrlo retko desi. Ove godine su mi i rođendan zaboravili čestitati. Nema veze, nisam im zamerila – požalila se ona.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Znam kako im je, i ja sam bila isfrustrirana u njihovim godinama. Previše sam kidala sebe brinući se kako da ih odgojim i omogućim sve neophodno. Drago mi je što sam uspela da ih i školujem i napravim dobre ljude od njih ali mi je žao što sam se toliko nervirala oko svega. Zbog čega? Da bih sad bila sama i sedela čitav dan u četiri zida čekajući da mi telefon zazvoni da mi bar neko kaže „Srećan ti rođendan“ i osećam se tako šugavo i napušteno kao pas? Pa neka… Hvala vam. Mogu ja sve sama. Ja ću sebi uvek naći hobi i držati pozitivnu stranu svojih misli – rekla je ona i dodala:

– A vi neka vam je Bog u pomoći. Moliću se da vam život ne dadne sudbinu kakva je mene zadesila. Moliću se da vas deca ne zaborave, čak i ako ste uvek bili tu za njih i pomogli im u svemu što se pomoći moglo, kao što ste vi mene zaboravili. Neka.. Ne zamerim vam. Ali setićete me se kad me ne bude bilo. Setićete se i rođendana i svega, i tada će vam proći kroz glavu svaka situacija u kojoj ste se ogrešili o svojoj majci. Majka vas je dovela tu gde jeste, ona se ne sme zaboraviti tek tako. Ali neka… Dok sam živa biću tu uz vas, bez obzira na sve – zaključila je ona.

Silviju (53) je otac monstrum SILOVAO jer nije imao para za PROSTITUTKU: “Bila sam preplašena” (FOTO) 

Izvor: beograd.in

Komentari (4)

Ostavi komentar

 1. Tuzna prica i verovatno ne jedinstvena. Baka je u pravu, sto se moli za njih za svoju decu ! Svesna je da kada je vise ne bude bilo, bas toj deci ce biti tesko i osecace ce veliku grizu savesti ! Uopste ne govorim iz iskustva. Samo znam, takve osobe !

  Odgovori
 2. Pa nije ovo jedini slucaj….Ja imam cerku i zivim na jugu Srbije ,jako blizu jedno drugom , ali ako se slucajno sretnemo na ulici ili se cujemo na par meseci jednom , za neki praznik…..

  Odgovori
 3. moja mama i tata zive na balkanu, a sestra i ja vani. Oni vec u 70-tim.
  sestra zove svake sedmice, posto je najvaznije baki da poprica sa unukom.
  ja zovem svake 2-3 nedelje, ali tu smo, jedan klik na skype-u. Mada, ni kod njih, ni kod nas nema nesto novo. Ali zato pare saljem redovno, nista im ne fali.

  Vazno je pozvati, pare nisu sve.

  Odgovori
 4. Strašno. Moja majka je umrla u 90 godini. Puno sam putovala po svetu sa svojom porodicom i ni jedan jedini dan,bez obzira gde smo se nalazili , nije prošao a da se nisam čula sa mamom.

  Odgovori

Ostavite komentar