Đukanović o naoružanju pronađenom u kući Belivuka: Onaj ko je bio zadužen da to spreči žmurio na oba oka

Đukanović se zapitao šta je sve grupa Velje Nevolje mogla da uradi sa zaplenjenim arsenalom oružja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Printscreen/Facebook

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović, oglasio se na svom Fejsbuk nalogu gde je prokomentarisao vest o zaplenjenom oružju u kući u Ritopeku koju je koristio Veljko Belivuk.

Đukanović je istakao da je šokiran onim što je video na snimcima, on se ujedno i zapitao šta je sve grupa Velje Nevolje mogla da uradi sa zaplenjenim arsenalom oružja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Priznajem, šokiran sam snimcima zaplenjenog naoružanja u kući koju su koristili članovi grupe Veljka Belivuka. Na snimcima se mogu videti snajperi, automatske puške, trombloni, usmeravajući eksploziv, rasprskavajuće mine… Uz obilje pištolja, metaka, prigušivača, to je zaista jedan ozbiljan arsenal kojim ni daleko ozbiljnije vojne i policijske formacije nisu naoružane.

TAJNA istraga protiv klana Velje Nevolje: Oglasilo se Tužilaštvo posle uviđaja u vikendici u Ritopeku 

Postavlja se pitanje- šta će toj grupi takvo naoružanje? Šta su sve mogli da učine sa tim arsenalom? Nemam nikakvu dilemu da tako nešto nisu mogli da nabavljaju, a da nisu unutar sistema imali ozbiljnu logistiku. Da ne govorim o tome da je u sistemu bezbednosti očito onaj ko je bio zadužen da sprečava ovakve pojave žmurio svesno na oba oka. E, sad, zašto je neko ovoj bandi davao takvu vrstu podrške i da li su oni bili ozbiljna paravojna formacija koja je trebalo da bude iskorišćena u svrhu nekakvog nasilnog političkog prevrata, nadam se da će istraga to utvrditi.

O pronađenim tajnim sobama, prolazima, pa i mašini za mlevenje mesa i kostiju izlišno je pisati – napisao je Vladimir Đukanović na svom Fejsbuk profilu.

Foto:Printscreen/Facebook


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar