TAJNA istraga protiv klana Velje Nevolje: Oglasilo se Tužilaštvo posle uviđaja u vikendici u Ritopeku

Svi osumnjičeni su i dalje u pritvoru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MUP

U skrivenoj prostoriji objekta u Ritopeku koji je, kako se sumnja, koristila kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića za likvidacije i druga krivična dela, pronađena je mašina za mlevenje koja je razmontirana i poslata na veštačenje, rečeno je u Tužilaštvu za organizovani kriminal koje vodi istragu protiv ove grupe.

U Tužilaštvu ističu da je nakon višednevnih provera i prikupljanja dokaznog materijala uviđaj na licu mesta završen.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Druge detalje u vezi sa ovim slučajem Tužilaštvo nije iznosilo jer je istraga tajna.

Pronađena mašina za mlevenje poslata je na veštačenja koja treba da utvde u koju svrhu je služila ovoj kriminalnoj organizaciji koja je delovala pod velom Partizanove navijačke grupe “Principi”.

Istraga protiv ove grupe pokrenuta je u februaru, kada je pored Belivuka i Miljkovića uhapšeno ukupno 20 pripadnika te grupe.

Prema dosadašnjim zvaničnim informacijama, oni se terete za tri ubistva.

Međutim, istražuje se da li ima dokaza da se povežu sa još nekim nerasvetljenim slučajevima nestanaka muškaraca u zadnje dve godine kao i drugim krivičnim delima.

Grupa se takođe tereti za preprodaju droge i nedozvoljeno držanje oružja.

Svi osumnjičeni su i dalje u pritvoru.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. "Druge detalje u vezi sa ovim slučajem Tužilaštvo nije iznosilo jer je istraga tajna." ...ovaj slucaj moze da bude sve, samo ne TAJNA... ...ako je tajna, onda je jasno da su u njega umesani drzavni organi, visoko pozicionirani politicari, policajci, sudije, poreski organi i sve ostalo sto cini jednu ozbiljnu drzavu... ...prestati sa inicijalima, objaviti puna imena, adrese, zanimanja... ...sudjenje mora biti JAVNO...

    Odgovori

Ostavite komentar