Turbuletno vreme za Zorana Tošića: Nisam imao gde da odem, tužiću klub zbog novca!

"Sve je bilo super prve godine, a onda se sve preokrenulo", kaže bivši as Partizana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto by Srdjan Stevanovic/Getty Images

Mnogi su bili iznenađeni kada je Zoran Tošić otišao u Kazahstan da igra fudbal, ali nakon bankrota kineskog Taižua, srpski fudbaler je odlučio da karijeru nastavi u Toboli.

Bivši igrač Partizana je objasnio za ruske medije kako je stigao u Kazahstan i zašto je baš izabrao Tobolu da u njoj nastavi karijeru.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

„Kineski klub za koji sam igrao je proglasio bankrot. Prelazni rok je bio gotov skoro svuda i onda sam dobio ponudu Tobola. Nisam dugo razmišljao, jer sam želeo da nastavim karijeru, hteo sam da igram. Imam prijatelja u kazahstanskoj ligi koji mi je rekao da je to klub koji se bori za titulu. I to je bilo ono što mi je trebalo, jer svi klubovi za koje sam igrao su se borili za trofeje. Dodatni je bonus što ovde svi govore ruski. U Kazahstanu sam tek nekoliko dana, a već se osećam kao kod kuće“, rekao je Tošić, koji je najavio da će tražiti novac od kineskog kluba, koji mu je ostao dužan.

„Imao sam ugovor na još godinu dana. Sve je bilo super prve godine, a onda se sve preokrenulo. Već sam angažovao advokata i sad ću preko FIFA potražiti svoj novac“.

Pošto je povod Rusa za poziv Tošića bio derbi CSKA Moskve i Spartaka, upitali su Tošića da uprodi srpski i ruski derbi.

„Slični su po emocijama. Ali, ja sam i dalje đak Partizana i mečevi sa Zvezdom su mi bili teži, rezultat je uvek zavisio od sitnih detalja. A, u moje vreme CSKA je često pobeđivao Spartak, bili smo jači pa su i utakmice bile lakše“, priznao je Zoran Tošić.

Sin Milorada Mažića napada Partizan!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar