SRAMNO ponašanje sekretara na funkciji: Orgijao sa maloletnim devojčicama? (FOTO)

Podsekretar u Sekretarijatu za energetiku Beograda u neprikladnim pozama dodiruje devojčiće po telu, a sumnja se da postoji još ovakvih dokaza

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Gradski funkcioner koji je u fotelji uprkos tome što je od 2019. u penziji snimljen je kako orgija sa devojkama.

Na slikama se jasno vidi Rida al Jida (67), podsekretar u Sekretarijatu za energetiku Beograda, u izrazito neprikladnim pozama sa devojkom koja je na granici punoletstva. Slike govore same za sebe, Al Jida dodiruje devojku po telu, a na stolu pred njima je gomila alkohola.

BRUKA I SRAMOTA

Ove fotografije ni izdaleka nisu jedine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Rida je poznat po ovakvim situacijama. Ova devojčica sa slike je bukvalno na granici punoletstva, a on ima 67 godina. Ne mogu da kažem ništa osim da je skandal što takav čovek bilo koga predstavlja, a kamoli grad ili državu – objašnjava sagovornik.

Foto: Privatna arhiva

Malo kome je uostalom jasno kako je on na ovu funkciju dospeo. Posebno s obzirom na to da na njegov rad stižu mnogobrojne pritužbe, naročito iz gradske firme “Beogradske elektrane”.

– Rida al Jida je naš bivši kolega koji je u julu 2019, s navršenih 65 godina, otišao u penziju s mesta izvršnog direktora za distribuciju toplotne energije. Nije nam jasno ko je i po kom osnovu, mimo svih zakona, imenovao penzionera 13. marta 2020. na mesto podsekretara za energetiku. Od tog trenutka za nas zaposlene u “Beogradskim elektranama” počinje pakao – stoji u jednom od dopisa sindikata elektrana upućenih na sve relevantne i državne adrese.

Kašćelana izdao važan SVEDOK: Ime je pod strogom tajnom, evo ko je PAO sa vođom kavačkog klana

U SVE SE MEŠA

Van ovlašćenja koja ima, kako se navodi, Al Jida se meša u javne nabavke JKP “Beogradske elektrane” iako Sekretarijat za energetiku, po zakonu, samo vrši nadzor nad radom ovog preduzeća.

Zaposlio ćerku, zeta, bratanicu…

Prema informacijama, u vreme kada je bio izvršni direktor za isporuku toplotne energije Al Jida je u “Beogradskim elektranama” zaposlio rodbinu. Na ovom spisku su njegova ćerka Fatmu al Jida Benedikt, zet Branislava Benedikt i bratanica Lejla.



Izvor: Republika.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar