Marina (17) sa drugaricom lažirala otmicu, pa u motelu plesala u krilu dva muškarca: Na ovo nije računala

Čitava država ih je tražila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/MarinaNelson

Kada su dve Teksašanke, Marina Nelson (17, na slici iznad) i Devejni Betankur (16) nestale prošle nedelje posle posete tržnom centru, njihovi roditelji su se toliko uspaničili da su alarmirali policiju.

Od devojaka nije bilo ni traga ni glasa. U tržni centar ušle su oko 20 časova, ali iz njega nisu izašle. Telefoni im nisu radili, niko ih nije video, nijedna kamera da ih snimi.

Oko 23.30 časova Marina je iznenada pozvala majku i javila joj sa tuđeg telefona da su kidnapovane i da ih dva čoveka drže kao taoce. Signaliziran Amber Alert, pa je zbog Marine i Devejni ustao ceo Teksas.

Policija je locirala da je poziv upućen sa adrese jednog motela u predgrađu Dalasa. Kada su policajci došli, od devojaka i dva čoveka nije bilo ni traga ni glasa. Pregledom snimka s kamere motela utvrđeno je da je sve bila laž.

“Devojke su lažirale otmicu. Na snimku se videlo kako slobodnom voljom oko 21 čas ulaze u motelsku sobu sa dva starija momka. Marina je čak jednog držala za ruku i ljubila ga u obraz”, rekao je Rej Kalverlej,  šef policijske stanice u gradiću Sigovil za TV stanicu KETK.

Devejni Betankur (16), Foto: Facebook printscreen/DevanyBetancourt

Policajci su ispitali Hoze Penjalozu-Estradu (20) iz Dalasa koji je bio u društvu devojaka i on je rekao da je iznajmio hotelsku sobu u tom gradu, ali da njih dve nisu želele da čekaju da tamo stignu već su ih ubedile da uđu u pomenuti motel kako bi im tamo izvele ples u krilu, zaključno sa seksom.

Hoze je naglasio da je Marina prvo tražila novac od njih, ali se posle predomislila i zamolila ih da ih obe, ako znaju za starije muškarce koji vole ples u krilu, preporuče. Dogodio se i seksualni odnos posle koga su momci poželeli da odu jer su obe devojke bile maloletne, ali su im one pretile da će ih prijaviti za silovanje.

Kada su videle da momci zaista odlaze, Marina je brzo uzela Hozeov telefon i s njim otišla u toalet govoreći mu da je njena baterija prazna. Odande je pozvala majku i rekla joj da je oteta. Videvši da momci zaista idu kući i one su se pokupile i ko zna kako su se vratile kući ujutro.

Marina i Devejni nisu računale na to da će Hoze i njegov prijatelj sve ispričati policiji, pa su se sada našle u jako teškoj poziciji. Trenutno su u pritvoru.

Dijana istrčala iz stana KRVAVA i potpuno GOLA: Komšije se frapirale kada su videle šta joj se dogodilo



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar