Zaveo devojku i pozvao je kući: Umesto odnosa, otkrila je HOROR koji će je izjedati čitavog života

Slučajno otkrila detalje o kojima nije mogla ni da sanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/kitzcorner

Efort Dankva (36), učitelj u jednoj školi u Gani, optužen je za pokušaj ubistva svoje trudne supruge, a ukoliko se dokaže da je počinio ovo gnusno delo, mogao bi da se suoči sa dugogodišnjom robijom.

Sve je otkriveno kada ga je Ernestina Dede, devojka sa kojom je varao suprugu, ne znajući šta se dešava, kontaktirala policiju koja je ustanovila nesvakidašnje detalje u vezi sa njegovim bračnim životom.

Posle kraćeg zabavljanja, Efort je prema navodima tužilaštva, krijući da je u braku zaprosio pomenutu devojku i u jednom momentu poželeo da je odvede kući, na šta je ona pristala, prenosi Modernghana.com.

Efort Dankva optužen za pokušaj ubistva supruge, Foto: Facebook/Effort Dankwa

Međutim, umesto kod svoje kuće, rekao joj je da dođe u kuću na drugoj lokaciji, koja je pripadala njegovim roditeljima.

Imajući u vidu da je ona znala gde učitelj živi, uputila se na njegovu pravu adresu i nazvala ga telefonom, nakon čega je on odbio da joj se javio i naizgled ničim izazvano, prekinuo kontakte sa ljubavnicom.

Čitava situacija joj je bila čudna i Ernestina je odlučila da pozove policiju, nakon čega je otkriveno da Efort živi sa paralizovanom suprugom Benitom Dankvom, koju je u sedmom mesecu trudnoće pokušao da ubije, pucavši u nju.

Nesrećna žena je preživela, ali je ostala nepokretna, a takođe je preživela i njena beba koju je prevremeno rodila.

Čuvarki zabranili da se viđa sa zatvorenikom, pa je smislila neviđen način kako da ga svaki dan ZAVODI

Policija je takođe utvrdila da u noći kada se dogodio incident, nije bilo nasilnih tragova provale od strane trećeg lica, već da je u tom trenutku u kući boravila sa suprugom.

Suđenje Efortu biće nastavljeno u maju ove godine, a njegova ljubavnica kazala je da nije znala da je oženjen, a naročito ne da je pokušao da ubije trudnu suprugu.

Istakla je da će je to saznanje pratiti celog života i da od toga neće moći da se oporavi.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar