Žarko Lazić na meti KRITIKA jer nije došao na SAHRANU organizatorke “Kuće od srca”: Imao preča posla?

"Od silnih gostovanja po emisijama nije stigao", jedan je od komentara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/youtube

Organizatorka emisije „Kuća od srca” Jasmina Mihajlović, koja je preminula pre tri dana usled teške saobraćajne nesreće na Ibarskoj magistrali, sahranjena je juče na seoskom groblju pored Kovina. Sahrani su prisustvovali članovi porodice, komšije, njena koleginica i bivša voditeljka Jelena Matijašević, ali ne i glumac Žarko Lazić, direktor produkcijske kuće, zbog čega se našao na meti prozivki na internetu.

Nakon jučerašnje sahrane, mnogi su na društvenim mrežama primetili da joj direktor i voditelj ove emisije Žarko Lazić nije prisustvovao. Nakon saznanja o Jasmininoj smrti, Žarko je za medije izjavio da mu je bila kao sestra, kao i da će učestvovati u organizaciji njenog poslednjeg ispraćaja. Upravo zato njegov izostanak privukao je veliku pažnju. Ispod vesti o sahrani krenuli su da se nižu negativni komentari na Lazićev račun:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“A gde je ‘gospodin’ Žarko Lazić, koji je rekao da će organizovati sahranu koleginici? Od silnih gostovanja po emisijama nije stigao to da uradi, a ako se ne varam, govorio je da mu je kao sestra”,  glasi jedan od komentara, koji nije bio usamljen.

“Tuga! Gde su kolege na sahrani? Gde je veliki i humani Žarko Lazić?”, pisalo je u jednom komentaru.

Samo dva dana ranije Lazić je, potresen, podelio tugu povodom tragedije.

“Otišao je najbolji deo mene, žena koja mi je bila kao majka, sestra, najbolja prijateljica. Jasmina je bila stub naše produkcije. Ne bih mogao da pričam o detaljima nesreće, pomažem oko organizacije sahrane”, izjavio je Žarko Lazić za Kurir, a do komentara povodom osuda kojima je izložen nismo došli do zaključenja ovog broja.

OSTATAK OVE, ALI I MNOGE DRUGE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 19. APRIL

Foto: Objektiv.rs

Autor: Ekipa Objektiva



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Pojavio se ipak da se opere za sva zlodela i onda kao los glumac pokusao na Pinku da glumi tugu. Za ovog coveka svako ko ga poznaje kaze da je olos i prevarant.

    Odgovori

Ostavite komentar