Pale TEŠKE reči! Haos na suđenju za ubistvo Jelene Marjanović: “Veštak nema pojma”

Prema veštaku, Zoran Marjanović je u vreme ubistva supruge isključio telefon na 26 minuta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Dušan Milenković, Printscreen/Facebook

Burno sučeljavanje odbrane Zorana Marjanovića, optuženog da je 2. aprila 2016. ubio suprugu Jelenu Marjanović, sa veštakom za telekomunikacije, koje je okončano odbijanjem zahteva za njegovo izuzeće, obeležilo je jučerašnje suđenje u Višem sudu u Beogradu. Odbrana je utvrdila da je nalaz veštaka Dragomira Vasiljevića nestručan, a da je on pristrasan i da otpočetka sve radi po nalogu policije i tužilaštva.

Prema veštaku, Zoran Marjanović je u vreme ubistva supruge isključio telefon na 26 minuta. Veštak ne zna gde se u to vreme optuženi nalazio, ali smatra da je bilo neminovno da se on i supruga sretnu između 16.57 i 17.04 sati, u vreme ubistva pevačice. Inače, svoj nalaz Vasiljević je juče čitao iz spisa što je dovelo do negodovanja u sudnici. Advokati odbrane su ocenili da se radi o izbegavanju suštine i ponavljanju stvari. Prema njima veštak je bahat, pristrasan, a njegov nalaz nejasan, nepotpun, pogrešan i protivrečan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

ŠERLOK HOLMS U SUDNICI

– Izigrava ovde Šerloka Holmsa. Zatrpava nas podacima već danima, mesecima, a izbegava da se konkretno izjasni – rekao je jedan od Marjanovićevih branilaca, advokat Nikola Dumnić.

On je još rekao da mu nije jasno kako veštak kaže da ne može da rekonstruiše kretanje Marjanovića, ali sa druge strane tvrdi da je morao da se sretne sa Jelenom. Drugi branilac, advokat Veljko Delibašić, naveo je da je izveštaj Telekoma koji je suprotan navodima veštaka. Prema operateru, Marjanović nije fizički isključio svoj telefon, jer logovanje, odnosno ponovno uključivanje namerno isključenog aparata, bilo bi zabeleženo na mreži. Veštak je sve navode odbrane odbacio, tvrdeći da su neistiniti. Sud je odbio zahtev za izuzeće i sledeći pretres zakazao za 16. jun. Marjanovićeva je ubijena 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki kod Borče, gde je sa suprugom, koji je optužen za zločin, i njihovom maloletnom ćerkom otišla na trčanje. Prema navodima optužnice, Zoran joj je krenuo u susret, sustigao je, iskoristio njeno poverenje i namamio je da siđe s nasipa. Kada je pokušala da pobegne, on ju je sustigao kod kanala, zadao joj nekoliko udaraca nepoznatim predmetom u glavu i ona je još živa upala u kanal, u kom je narednog dana pronađeno njeno telo.

GAGINA „LJUBAVNICA TUGE”

Uoči pete godišnjice ubistva Marjanović se vratio u studio. Kada je objavljena pesma „Ljubavnica tuge”, pevačici Dragani Roljić je poželeo sreću.

– Prva finalizovana pesma iz moje radionice, nakon pet godina pauze. Gago, neka ti je sa srećom – napisao je Marjanović na Fejsu i postavio spot Roljićeve, koju je i tagovao uz opasku „da se oseća srećno”. Pevačica je zatim negirala glasine da je sa Marjanovićem, kog, kako je rekla, poznaje još od 2014, u emotivnoj vezi. – Zoran i ja nismo u vezi kako se uporno nagađa i piše.

Ovu i ostale zanimljive vesti pročitajte u današnjem listu Objektiva

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar