Zapomagala “Tata, tata”: Šokirani otac u neverici gledao šta mu ćerka radi u hodniku kuće (VIDEO)

O ovoj devojčici brujao je ceo internet

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Urnebesan video koji prikazuje spretnu devojčicu koja se željna “slobode” penje preko dva komada zaštitnih vrata postavljenih u hodniku kuće postao je viralni hit na internetu.

Njen otac Vezli Kvilti sa suprugom je tajno gledao svoju vragolastu dvogodišnjakinju kako se spretno provlači kroz prostor na visini od dva metra između zaštitnih vrata i štoka. Komentarišući snimak kojeg je objavio na Jutjubu, Vezli je rekao da je njegova starija ćerka čula lupanje i rekla mu za podmukle namere dvogodišnjakinje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tata je potom vratio ćerkicu u krevet, ali je znao da neće biti mirna sve dok ne pobegne, pa je postavio kameru i sakrio se iza zida legavši na stepenice. Na početku snimka vidi se kako šokirani otac trese glavom u neverici dok gleda veštine svoje tvrdoglave ćerkice.

Malena se popela na jedna vratašca napravljena od uzdužnih šipki, a potom je prebacila svoju bočicu i zapomažući „tata, tata“, vešto prešla i druga i sigurno se spustila na pod s druge strane. „Napravio sam majmuna“, komentarisao je Vezli ispod ovog videa:



Izvor: Jutarnji.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar