OŠTRA

Sindi oštro o ljubavnicama i PREVARAMA: Danas sve ide preko KREVETA, žene nemaju svoja prava

Otkrila i da li bi ponovo ušla u brak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ivana Stamenković Sindi, Foto: Printscreen/TV Pink

Nekadašnja članica grupe “Models” Ivana Stamenković Sindi nedavno je komentarisala svet u kom živimo, kao i muško-ženske odnose.

Policija mi je rekla da je NORMALNO da me MUŽ tuče! Sindi progovorila o teškom periodu života

“Puno se svet izopačio, ima puno manijaka. Živimo u totalno drugačijem vremenu zato ja ne mogu da upoređujem to vreme kada sam se ja bavila modelingom i ovim sad. Žene se danas iskorišćavaju, tako bar ja vidim. Kao da smo radile na tim nekim ženskim pravima, a usput smo ih izgubile. Danas sve nešto ide preko kreveta koji god posao da je u pitanju. Žene nemaju svoja prava! Nije zaista tako bilo u moje vreme kada sam ja bila mlada, kada sam počinjala i to je to”, rekla je ona u emisiji “Realna priča”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bivši muž joj je ODUZEO ćerku: Petra je porasla i svi kažu da je LEPOTICA na majku Sindi (FOTO)

Sindi je prokomentarisala i današnje veze.

“Današnje devojke ni ne znaju šta ljubav i pravi odnos, jednostavno se to sve izgubilo. Danas muškarci izađu sa porodicom jednom nedeljno na ručak, ovo ostalo kao ja radim, imam drugare, imam druge poslove. Nikada više ne bih ušla u brak zato što današnji brakovi funkcionišu po principu samo da se kaže da su u nekim brakovima, dok muškarci imaju gomilu nekih ljubavnica ili jednu ljubavnicu sa kojom više vremena provode nego sa svojom ženom. Žena sedi kod kuće i kuva ručak, i vidi ga jednom u deset dana. Kakva je to žena, kakva je to ljubavnica, kakav je to muškarac?”, zapitala se pevačica.

Sindi se SKINULA u petoj deceniji, muškarci je zatrpali komentarima: Atomska BOMBO! (FOTO)

Ona je priznala i da su je muškarci više puta varali, ali da im nikada nije praštala. Na pitanje da li su njoj praštali imala je zanimljiv odgovor.

“Ja sam savršena žena, oni su kreteni”, rekla je Stamenkovićeva u emisiji.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar