Mima Karadžić proslavio rođendan, pa izneo STAV o Lečićevom slučaju: Merima mi je bila KLASNA drugarica

Ispričao kako se oseća

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ RTV Pink

Glumac Mima Karadžić nedavno je proslavio 66. rođendan i u emisiji “Premijera” je tim povodom rekao da taj datum nema neki veliki značaj za njega.

Mima Karadžić otkrio čime se BAVIO pre glume i kako je VARAO ljude: Čekao sam da odu da se kupaju

“Kad sam imao 12 godina, vukli su me za uši. Sećam se tog vremena kad su me vukli za uši, lepo je to vreme bilo… Danas me ne vuku za uši, malo sam odrastao, ali su mi uši porasle i glava mi je porasla. Danas da mi svi ljudi nisu čestitali, ja ne bih obratio pažnju, živeo bih ovaj dan kao i svaki drugi, mislim da je svaki dan na neki način rođendan”, ispričao je Mima u emisiji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mima Karadžić podelio ANEGDOTU sa NUDISTIČKE plaže i sve nasmejao: Posle toga nije govorio sa bratancem

On se dotakao i aktuelnog skandala vezanog za kolegu Branislava Lečića kog su glumice Merima Isaković i Danijela Štajnfeld optužile za silovanje i s**sualno uznemiravanje.

Mima Karadžić, poput Eve Ras, BRANI Lečića: Ne verujem da ju je SILOVAO, znamo se godinama

“Ja znam Leku, znam ga 30 godina i drug mi je i mislim o njemu sve najlepše. Znam i Danijelu Štajnfeld, igrao sam s njom i o njoj mislim sve najlepše. Merima mi je bila klasna drugarica, igrali smo zajedno, radili sve moguće glumačke vežbe… Ja danas posle izvesnog vremena stvarno ne znam i ne želim da presudim nikom, daleko bilo, ne želim ni da komentarišem na ružan način. Daj Bože da se sve ovo završi”, rekao je glumac u “Premijeri”.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar