Mima Karadžić, poput Eve Ras, BRANI Lečića: Ne verujem da ju je SILOVAO, znamo se godinama

Glumci su se podelili kada je u pitanju slučaj Lečić-Štajnfeld

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nakon što je glumica Danijela Štajnfeld pred srpskom javnošću obelodanila da je Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industije koji ju je silovao na obroncima Beograda, glumačka branša se podelila na one koji brane ili okrivljuju Lečića, a danas je 17 glumaca i potpisalo da ne žele da igraju predstavu “Kada su cvetale tikve” sa Lečićem.

Mnoge domaće ličnosti komentarisale su ovaj slučaj, a ovim povodom oglasio se i naš poznati glumac Mima Karađžić, koji je otkrio šta misli o slučaju koji trese Srbiju poslednjih dana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Eva Ras ZGROZILA javnost komentarom o slučaju Danijele Štajnfeld i Lečića: OVIM rečima podržala kolegu

“Ne verujem da je to tačno, nisam čuo taj snimak u kojem on, navodno sve priznaje. Ne znam kakva je osoba Danijela, igrali smo pre 15 godina zajedno i bila mi je odlična kao koleginica, ali ne poznajem je intimno. Sa druge strane, Leka mi je dobar prijatelj godinama, ali se sada nisam čuo sa njim, sigurno ima dosta svojih muka u ovom trenutku. Ne verujem da ju je silovao, dok se ne dokaže suprotno”, rekao je Mima.

Miloš Biković jedan od 17 glumaca koji je potpisao peticiju protiv Lečića, ON im žustro odgovorio!

Da podsetimo, Danijela Štajnfeld je prvi put u svom filmu “Zaceli me” izjavila da je silovana, a zbog ovog događaja glumica se preselila u Ameriku.

Ne znači NE: Tamara Dragičević javno podržala Danijelu Štajnfeld i poslala SNAŽNU poruku (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (12)

  1. Na zalost nema uticaja na licnost da li je prosecnog glumackog kapaciteteta kao Milos Bikovic ili natprosecnog kao Mirjana Karanovic. Oboje su se stavili u ulogu sudije i osudile bez pocetka sudjenja. Lecic jos nije ni optuzen a vec izbacen iz predstave. Toliko o licnostima. Trebalo bi staviti u novine imena svih 19 glumaca koji su glasali da se Lecic izbaci iz predstave kao i imena 15 glumaca koji nisu bili za to. Da se zna pa nek narod ima uvid u licnosti iz predstave i odluci koga ce ubuduce gledati a koga ne.

    Odgovori

Ostavite komentar