SVE OTKRIO

Miloš Timotijević se prisetio POSLEDNJEG časa kod Aleksića i rekao: ŠOKIRAN sam što nisam ništa primetio

"Kada sam povezao stvari, shvatio sam da se uklapa u taj profil", istakao je glumac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Glumac Miloš Timotijević gostovao je u emisiji “Sceniranje” i govorio o mnogim stvarima, pa se osvrnuo i na školu glume učitelja Miroslava Aleksića, koju je i sam pohađao.

Miloš Timotijević o seriji “Pevačica”: Priča će biti daleko šira od onoga što javnost ZNA o ovom slučaju

On je otkrio kako je izgledao njegov odnos sa učiteljem kog su mnoge učenice optužile za s**sualno zlostavljanje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Provodio sam dosta vremena u Mikinoj grupi gde sam imao i lepih i loših iskustava. Sad kad se sve izdešavalo, to iskustvo je meni ostalo u dobrom sećanju, ali čovek nekako ima tendenciju da loše stvari zaboravlja i onda tek neki drugi su mi ukazali na to kakav je on bio prema meni. Međutim, ja se toga stvarno ne sećam”, rekao je Miloš u emisiji.

Ovi glumci su BRANILI Aleksića! Kojo nosio PIŠTOLJ u pozorište: “Mika je takav, zašto vam smeta čovek?”

“Jedino, kad sam se spremao za Akademiju bio je dosta čudan trenutak. Prvi put me je on spremao, posle treće godine srednje škole i ja sam prošao u uži izbor. Tada nisam imamo neku ambiciju da prođem, nekako sam hteo da završim srednju. Al, kada sam hteo drugi put da spremam, tada sam već želeo. On mi je rekao na tom jednom času, kada je pitao ko će da se sprema za glumu ove godine i kada sam ja podigao ruku: ‘Ti, Miloše, spusti ruku’. Kada sam ga pitao zašto, odgovorio mi je da ja nisam za ovoj poziv, jer sam ušao u uži izbor samo zato što me je on spremao”, prisetio se glumac.

Ovo su ŠOK snimci u kojima Mika Aleksić ZLOSTAVLJA DECU! Pogledajte šta je radio svojim učenicima (VIDEO)

“To je bila rečenica i to je bio moj poslednji čas kod Mike u grupi. Prosto sam shvatio da kad neko nema poverenja u vas, nema razloga ni da ja gubim vreme više u toj grupi”, istakao je on dalje.

On je otkrio i kako se osećao kada je saznao da su njegove koleginice Aleksića optužile za silovanje i s**sualno uznemiravanje.

“U prvom trenutku kada sam čuo to ja sam prvih pet sekundi bio šokiran, međutim, kada sam negde povezao stvari onda sam shvatio da se to uklapa u taj profil. Šokiran sam samo što nisam ništa primetio. S obzirom da je toliko devojaka mladih izašlo sa pričom, uverenja sam da se to desilo”, rekao je Timotijević u “Sceniranju”.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar