UŽASNO

Ovo su ŠOK snimci u kojima Mika Aleksić ZLOSTAVLJA DECU! Pogledajte šta je radio svojim učenicima (VIDEO)

Ovi isečci su emitovani na televiziji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/Twitter

Dva snimka na kome Mika Aleksić ponižava decu zbog neurađenog zadatka naišla su na neverovatne kritike.

Javnost je šokirana snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama, gde se jasno vidi kako je Mika Aleksić tretirao svoje učenike. Na jednom kritikuje dečaka i govori mu da je glup, na šta mu mališan odgovara da je samo malo glup, ni ne sluteći da profesor ne treba tako da se obraća deci.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovi isečci su emitovani na televiziji.


Na drugom snimku se dečak žali i izvinjava što nije naučio pesmicu, ali ne naizlazi na razumevanje, već na osudu od strane profesora. Oba dečaka dobila su epitet od Aleksića da su glupi.

Tek sada, kada je pokrenuta tema seksualnog zlostavljanja i nasilja nad decom javnost se aktivirala i počela da osuđuje. Kako bismo zaštili najlađe potrebno je da skrećemo pažnju na krivce i što pre ih kao društvo identifikujemo, a njihovo ponašanje označimo kao nepoželjno.


Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 – 35 00 36



Izvor: Espreso

Komentari (12)

  1. A kad se učenici iživljavaju nad nastavnicima? Šta u tom slučaju? Iz ličnog iskustva, kažem, ne možeš sendvič da unosiš na čas, a oni redovno pokušavaju. Posle desetog puta poželim da pitam da li si glup ili si bezobrazan. Jednom sam ih okupila oko sebe, neko mi je odsekao pramen kose. Tako da društvo omogućava učenicima da se ponašaju bahato, sa izgovorom jadna mala deca. Reč je o redovnoj srednjoj školi. Učenicima je previše dopušteno. Nisu oni tako naivni kao što mislite. Teško može nastavnik da ima autoritet u takvom okruženju. A ove devojke o kojima je reč imaju dvojni moral. Krivica je obostrana. Vrata nisu bila zaključana. Da bi se vratile morale su najpre da odu.

    Odgovori
  2. Kako je nas razredni maltretirao i bio,umesto šipke antena od kola,uhvati dete za uši i udara glavu od tablu,šišao nepošišane dečake toliko da nagrdi do kože.Posle su morali kod frizera na ćelavo... Tada smo mislili da tako mora da bude i on je sada pokojni gde li mu je duša?

    Odgovori

Ostavite komentar