Mina prevarila dečka sa obdarenim muškarcem: Zbog ovog detalja joj se posle pet minuta smučio život

Bila je u neverici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/Cheatingwivesandhusbands

Kako im veza postaje sve ozbiljnija a oni među sobom sve bliži, tako se partneri sve više otvaraju i otkrivaju jedno drugom svoje najintimnije žene.

Mina Henesi (25) iz Baltimora nije mogla da ostvari svoju najveću želju u seksu jer je za partnera imala momka koga je volela “najviše na svetu” ali koji nije mogao da se pohvali nekom impresivnom veličinom polnog organa.

Mina je na Fejsbuk stranici “Prevarene žene i muškarci” otkrila da je posle tri godine zabavljanja rešila da prevari dečka sa čovekom koji je spavao s njenom drugaricom.

“Volela sam Džastina više nego ijednog momka pre, ali želela sam pre ulaska u brak i pravljenja porodice da ostvarim sve svoje skrivene želje. Jedna je bila da budem s obdarenim muškarcem. Svi moji momci bili su OK, seks je skoro uvek bio lep i kvalitetan, ali nijedan nije mogao da se pohvali onim što sam želela da vidim. Makar jednom u životu. I zato, kad mi je drugarica otkrila da je na Tinderu upoznala čoveka s kojim je tako nešto doživela, poželela sam da ga i ja probam”, napisala je Mina na stranici.

Posle nedelju dana ukazala joj se šansa za to. Bolje da nije.

“Jako sam se razočarala. Osećala sam bol već posle 2-3 minuta. Lepo je krenulo sve među nama, međutim, da li je bilo do njega ili mene ne znam, ali osećaj je bio užasan. Jedva sam uopšte prihvatila u sebi činjenicu da ću prevariti osobu koju volim, a kad sam to prevazišla, dogodilo se ogromno razočaranje. Zamišljala sam nešto drugo”, dodala je ona.

Nekoliko dana kasnije, priznala je sve Džastinu.

“Raskinuo je sa mnom čim je čuo za to. Osećao se jako loše. Bio je zbunjen jer je mislio da je on ‘dobro opremljen’ u životu, naglašavajući da mu pre mene nikad ništa nijedna devojka nije govorila. Rekla sam mu da nije nikad bilo do njega nego do mene. Bila sam nezrela, zamišljala sam da su neke stvari drugačije u praksi kad se probaju. Sada već dva meseca pokušavam da se pomirim s njim, ali ne vredi. Verovatno ću odustati. Imam blagi osećaj da ću se zbog ovoga kajati do kraja života”, dodala je Mina.

Ljudi su je u komentarima pohvalili što je odmah sve rekla momku, ali su i kritikovali, kako kaže, njenu nezrelost i donošenje pogrešne odluke.

“Ne slažem se da sam donela pogrešnu odluku. Da nisam to sad uradila sa 25 godina, posle bi me ta želja, fama oko veličine penisa možda još više pratila u životu i ko zna šta bih možda i u braku uradila. Jednostavno sam išla logikom da je bolje neke stvari probati u životu dok si mlad”, istakla je Mina Henesi.

Kristinu nazvao šef usred njenog odnosa sa mužem: Otkrio šta rade, pa joj ujutro priredio dan za pamćenje



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (9)

  1. Tako je! Zenina osnovna vrednost je vernost i nepromiskuitetnost. I dodao bih, podrška muškarcu kroz život! Ova žena je lujka i tako je treba i tretirati!

    Odgovori

Ostavite komentar