Mina prevarila dečka sa obdarenim muškarcem: Zbog ovog detalja joj se posle pet minuta smučio život

Bila je u neverici

Foto: Facebook printscreen/Cheatingwivesandhusbands

Kako im veza postaje sve ozbiljnija a oni među sobom sve bliži, tako se partneri sve više otvaraju i otkrivaju jedno drugom svoje najintimnije žene.

Mina Henesi (25) iz Baltimora nije mogla da ostvari svoju najveću želju u seksu jer je za partnera imala momka koga je volela “najviše na svetu” ali koji nije mogao da se pohvali nekom impresivnom veličinom polnog organa.

Mina je na Fejsbuk stranici “Prevarene žene i muškarci” otkrila da je posle tri godine zabavljanja rešila da prevari dečka sa čovekom koji je spavao s njenom drugaricom.

“Volela sam Džastina više nego ijednog momka pre, ali želela sam pre ulaska u brak i pravljenja porodice da ostvarim sve svoje skrivene želje. Jedna je bila da budem s obdarenim muškarcem. Svi moji momci bili su OK, seks je skoro uvek bio lep i kvalitetan, ali nijedan nije mogao da se pohvali onim što sam želela da vidim. Makar jednom u životu. I zato, kad mi je drugarica otkrila da je na Tinderu upoznala čoveka s kojim je tako nešto doživela, poželela sam da ga i ja probam”, napisala je Mina na stranici.

Posle nedelju dana ukazala joj se šansa za to. Bolje da nije.

“Jako sam se razočarala. Osećala sam bol već posle 2-3 minuta. Lepo je krenulo sve među nama, međutim, da li je bilo do njega ili mene ne znam, ali osećaj je bio užasan. Jedva sam uopšte prihvatila u sebi činjenicu da ću prevariti osobu koju volim, a kad sam to prevazišla, dogodilo se ogromno razočaranje. Zamišljala sam nešto drugo”, dodala je ona.

Nekoliko dana kasnije, priznala je sve Džastinu.

“Raskinuo je sa mnom čim je čuo za to. Osećao se jako loše. Bio je zbunjen jer je mislio da je on ‘dobro opremljen’ u životu, naglašavajući da mu pre mene nikad ništa nijedna devojka nije govorila. Rekla sam mu da nije nikad bilo do njega nego do mene. Bila sam nezrela, zamišljala sam da su neke stvari drugačije u praksi kad se probaju. Sada već dva meseca pokušavam da se pomirim s njim, ali ne vredi. Verovatno ću odustati. Imam blagi osećaj da ću se zbog ovoga kajati do kraja života”, dodala je Mina.

Ljudi su je u komentarima pohvalili što je odmah sve rekla momku, ali su i kritikovali, kako kaže, njenu nezrelost i donošenje pogrešne odluke.

“Ne slažem se da sam donela pogrešnu odluku. Da nisam to sad uradila sa 25 godina, posle bi me ta želja, fama oko veličine penisa možda još više pratila u životu i ko zna šta bih možda i u braku uradila. Jednostavno sam išla logikom da je bolje neke stvari probati u životu dok si mlad”, istakla je Mina Henesi.

Kristinu nazvao šef usred njenog odnosa sa mužem: Otkrio šta rade, pa joj ujutro priredio dan za pamćenje

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (9)

Ostavi komentar

  • Sexao sam sa više od 100 djevojaka, ali uglavnom časnih i poštenih udanih dama, moje iskustvo; nije bitno koliko je već koliko dobro radi. Uglavnom u nekim slučajevima bilo je to po nekoliko sati, a ponekada samo nekoliko minuta. Ove sa kojima je to trajalo satima su se povremeno javile i tražile da se opet sretnemo, a ove brzo porezne nikada osim jedne, koju sam kasnije oženio, ali i ona se zaželila promjene nakon 20 godina braka. I kako to biva muž uvijek zadnji sazna. Ne žalim se sa 70 ja još uvijek mogu ja još uvijek hoću na toliko kao u mladim danima, ali još zna potrajati pa mi se prijateljica sljedeći dan žali da je morala stavljati hladne obloge.

   Odgovori
 1. Ništa ne priznajte, čak ni kada pitaju, a kamoli ničim izazvani. Ono što ne znamo, ne može da nas povredi. Ni nas, ni drugu stranu.

  Odgovori
 2. zensko smece, nazalost kao vecina danas, i ne , nisu iste zene i muskarci i nije isto kad zena prevari i kad muskarac prevari, ubstvari skroz je suprotno i razlicito, nijedan pravi muskarac ne voli muzevne zene kao sto ni jedna prava zena ne voli feminizirane ili ekstremno mirne muskarce, to je prosta biologija…muskarac mora ds bude poseban i dobar da bi mogao da promeni vise zena a zena treba prakticno samo da rasiri noge i bude smece, ne mora posedovati prakticno nikakve adute pozitivne pa cak moze da bude i ruzna siromasna smotana mentalno retardirana gluva nema i opet ce cim rasiri noge neko da iskoristi to, zenina osnovna vrednost je vernost i nepromiskuitetnost, zena moze da radi sta hoce u zivotu ali ne moze da ocekuje da bude smece a da je pri tom postuju osim ako je ne gledaju u oci i lazu, jedino takvo lazno postovanje moze da dobije ukoliko je smece…

  Odgovori
  • Tako je! Zenina osnovna vrednost je vernost i nepromiskuitetnost. I dodao bih, podrška muškarcu kroz život! Ova žena je lujka i tako je treba i tretirati!

   Odgovori
 3. Uticaj iluzija iz danas lako dostupnih pornića. Žene zaboravljaju da su to glumci i glumice pa su razvile trend da je veće bolje. Nije.

  Odgovori
 4. Lepa Lukić je tu situaciju lepo opisala Od izvora dva putica
  vode na dve strane
  ne znam kojim pre bih stigla
  do tebe jarane

  Gledam jedan gledam drugi
  oba su mi mila
  i jednim sam i drugim sam
  s tobom prolazila

  Jedan vodi kroz vocnjake
  iznad naseg sela
  tu nas tvoja majka jednom
  zagrljene srela

  Dala mi je od sveg srca
  cvet iz baste vase
  uzmi,uzmi rano moja
  ti si zlato nase

  Leto prodje jesen ide
  sve se manje javljas
  ruzu moju i ne gledas
  mene zaboravljas

  Odgovori

Ostavite komentar