Kristinu nazvao šef usred njenog odnosa sa mužem: Otkrio šta rade, pa joj ujutro priredio dan za pamćenje

Bio je to momenat koji ni u snu nije očekivala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: terra.com.br printscreen

Kristina de Souza (33) iz brazilskog grada Gojanije dobila je na najluđi mogući način povišicu od 10 posto na poslu.

Kristina poslednje tri godine radi kao asistent svog šefa u odeljenju za kontrolu medicinske robe. Svi na poslu znaju je kao predanu, lojalnu i korektnu radnicu, osobu koju bi svako voleo da ima pored sebe.

Nataša javila policiji da joj se partner ubio: Ova greška na njenom telefonu poslala ju je u zatvor

Ipak, i Kristina ima svoj privatni život, u šta se uverio njen šef pre mesec dana kada ju je pozvao telefonom u najgore moguće vreme.

Zbog te situacije ona je posle pretrnula, a dogodilo se sve suprotno od onoga što je očekivala. Upravo zbog šefove reakcije, priča se proširila do te mere po gradu, da je došla i do medija.

“Radila sam tri dana zaredom po 12 sati. Zbog koronavirusa i stalnih odlazaka kolega na bolovanje usled zaraze, nije imao ko da radi neke druge poslove, pa sam to preuzela na sebe. Posle ta tri dana, dobila sam dva za odmor. Deca su bila kod majke, pa smo muž i ja ostali sami. Spremali smo kuću, sređivali dvorište, a uveče smo se opustili uz TV. Spontano smo počeli da radimo neke druge stvari i pred sam najlepši trenutak, meni je pozvonio telefon. Suprug je onako zadihan i oznojen iz pozadine dobacio: ‘Ko te sad zove kad se …..’. Šef je to čuo, a i da nije, mogao je da pretpostavi koliko sam se zadihala”, ispričala je portalu ovu priču Kristina de Souza.

Istakla je kako se nikada nije dogodilo da se i van radnog vremena odmah ne javi šefu, zbog čega ju je cenio najviše. Iako je imala slobodan dan, bila je spremna da mu ponovo izađe u susret, jer je tražio neke kontakt telefone.

“Tako je meni propalo lepo veče, ali sam zauzvrat u ponedeljak ostala bez teksta na poslu. Šef je ponizno ušao u moju kancelariju, izvinio se što me je remetio na slobodan dan i naglasio mi je da će mi od sledećeg meseca plata biti veća za 10 posto. Bila sam zapanjena. Pitala sam ga zašto, nije hteo da kaže”, rekla je Kristina.

Posle dva dana je u razgovoru s njim shvatila o čemu je reč.

“Rekao mi je da nikad nije radio s takvom osobom, toliko posvećenom poslu, da i kada vodi ljubav kući javlja se na telefon. To ga je fasciniralo. Naravno, tu je bilo i to što sam prekovremeno radila nekoliko puta, pa je tako želeo da se zahvali”, istakla je ova Brazilka.

Supružnici probali “SEDEĆA KOLICA” u krevetu, pa morali u bolnicu: Doktor ovim potezom šokirao muža



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar