5 godina plakala za nestalom mačkom, pa otkrila da je sve vreme živela pored nje

Neobičan preokret u životu jedne devojke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/cat_cullen

Britanka Ketrin Kulen izgubila je mačka Skrampija na proleće 2016. godine. Kaže da je došla kući s posla i videla da ga nema.

“Pretražila sam celu kuću. Pošto mi je jedan prozor u sobi bio otvoren, pretpostavila sam da je izašao napolje da procunja i da će se vratiti brzo. Međutim, dani su prolazili njega nije bilo. Tragala sam po kraju za njim, nosila i zvonce koje je voleo, ali nije ga bilo. Na kraju sam se pomirila s tim da je zauvek otišao”, napisala je Ketrin na Instagramu.

Međutim, neverovatan preokret dogodio se pre desetak dana kada je srela stariju komšinicu na ulici koja živi na 150 metara od njene kuće.

“Malo smo se ispričale i pohvalila mi se kako je sve ovo oko koronavirusa lakše podnela sa mačkom. Upitala sam je kada ju je nabavila, pošto sam znala da nije previše pre volela životinje. Rekla je pre 5 godina, kada joj je mačak ušetao u dom i nikad više nije izašao napolje. Zamolila sam je da vidim tog mačka. Ne možete da zamislite kakav mi je bio izraz na licu kad sam ugledala mog Skrampija”, dodala je Ketrin, ogorčena na “izdajicu”.

“Samo me je očešao repom, pomirisao malo i otišao u svoju fotelju kod te žene u kući. Bila sam jako razočarana. Srećna što je živ, ali razočarana kako mi je okrenuo leđa”, zaključila je Ketrin.

Kakvi maniri: Način na koji ova mačka sedi i jede će vas oduševiti (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar