NEKAD I SAD

Sa 19 godina je postala MIS SR Jugoslavije, a onda se udala za BOGATAŠA: Ovako Ana danas IZGLEDA (FOTO)

I dalje je prelepa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ galilejogalilej

Ana Šargić iz Valjeva 2002. godine predstavljala je SR Jugoslaviju na izboru za MIS: Ona se plasirala u prvih 15 na izboru za najlepšu ženu sveta održanom u Londonu.

Manekenka progovorila o strašnim traumama: OTAC me je SILOVAO u parku kada sam imala sedam godina!

Nakon ovog takmičenja, sva vrata su joj bila otvorena. Ana je odlučila da se bavi manekenstvom i baš u to vreme upoznaje sadašnjeg supruga, bogataša iz Dubaija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Sa 19 godina sam postala poslednja Mis Jugoslavije,2002. godine i predstavljala sam nas na izboru za Mis sveta u Londonu.Na izboru je bilo preko 110 lepotica iz celog sveta, a ja sam uspela da se probijem u top 20 i izborim za neverovatno 11. mesto.Nakon uspešnog plasmana na svetskom izboru prava velika vrata sveta mode su mi se otvorila. Tada sam počela sve aktivnije da putujem i da se posvećujem modelingu. Naravno, uporedo sam studirala”, rekla je Ana jednom prilikom za lagrande.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Sargic (@sargicana)

“Nakon završenih studija odlučila sam da nađem posao u struci ali i da ostanem u svetu mode.Vrlo brzo sam dobila ponudu da budem najmlađi član tima Kristijana Dioraza njihov ulazak na tržiste Ujedinjenih Arapskih Emirata. Prošla sam sve neophodne obuke, od proizvodnje, prodaje, marketinga i u svakom sektoru sam bila prisutna. Nakon toga sam dobila zvaničnu ponudu da budem deo menadžment tima i tada se ostvario moj životni san. Od tog trenutka sam se sve više fokusirala na posaou struci i polako sam se povlačila sa modne piste”, dodala je Ana tada.

Oprobala se kao manekenka: Malo ko zna da je Ana Bekuta glumila u spotu OVOG kolege pre 30 godna (VIDEO)

Ana danas živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Od 2010. godine je u braku sa Rezom Kalantarianom,sa kojim ima dve ćerke i jednog sina.Na njenom Instagram profilu može se videti da vodi veoma aktivan društveni život, dok s vremena na vreme dođe u Beograd, čemu se uvek jako raduje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Sargic (@sargicana)

“U Valjevo dolazim često. Deci sam usadila ljubav prema Valjevu, prema Srbiji, srpskoj hrani, srpskom jeziku. Deca insistiraju da se svaki raspust provede u Valjevu kod mojih roditelja. Na raspolaganju imaju sve svetske destinacije ali nikada se ne dvoume. Bila sam jako mlada kada sam otišla iz Srbije tako da se najviše pamti roditeljska ljubav.Odrasla sam u skromnoj porodici sa puno razumevanja, ljubavi i pažnje. Od svih lokacija koje su bile na raspolaganju izabrala sam da deci napravim kuću na istom mestu gde sam se ja odgajila. Oseća se toplina, kuća ima dušu, odiše uspomenama, sada se na istom mestu igraju moja deca gde sam se igrala ja pre 30 godina”, rekla je ona za pomenuti medij.

Da li pretpostavljate ko je beba sa slike? Svetski poznata MANEKENKA, žena fudbalera i novopečena MAMA

“Reza nije iz modnog sveta. Bavi se ugostiteljstvom i uspešan je u svom poslu. Karijeru je izgradio u lancu hotela Hajat zatim St. Regis i Soho Haus na poziciji generalnog direktora. U Emiratima je imao zadatak da u roku od dve godine otvori 72 hotela a trenutno je zadužen za Soho Haus- prestižni svetski lanac gde odsedaju počasni članovi, holivudske zvezde. U poseti je skoro bio Bred Pit, princ Hari, Orlando Blum, Rita Ora,” ispričala je Ana za lagrande.rs.Izvor: Objektiv.rs, lagrande.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar