Manekenka progovorila o strašnim traumama: OTAC me je SILOVAO u parku kada sam imala sedam godina!

Ovo nije jedini nemio događaj u njenom životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube

Britanska manekenka Kejti Prajs ispričala je da je silovana kada je imala samo sedam godina, a da se sa dvanaest godina već zabavljala sa jednim momkom, tačnije fotografom koji je završio u zatvoru.

Kejti je istakla da je zlostavljanje uticalo na njen život, pričala je i o drugim neporijatnim situacijama koje je doživela, a zbog kojih je išla na terapiju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Silovana sam kao dete, sa sedam godina. To je u mojoj prvoj knjizi. Bila sam u parku – rekla je manekenka u podkastu Ani Mak, a pričala je i o drugim incidentima zbog kojih je išla na terapiju.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

– A onda sam se spetljala s ovim fotografom koji je završio u zatvoru. Bio je opsednut sa mnom. Snimio je neprimerene fotografije za koje sam u to vreme smatrala da su nevine. Imala sam samo 12 godina – ispričala je Kejti.

– Naterao me da poziram s isplaženim jezikom. Fotografije su izgledale mladalački, ali za njega je to bilo sek*ualno. Pravio je te neke milkšejkove, ali ja ih nisam pila, jer mi se nisu svideli. Tako je drogirao druge devojke – dodala je.

S ovim ružnim iskustvom nisu završila njene traume, ona je spričala da je u međuvremenu “neko pokušao da je ugura u svoj automobil”.

– Podsvesno se tvoj um seća svega. Sve je tamo – zaključila je manekenka.



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (3)

Ostavite komentar