Uhapšen BETMEN iz Niške Banje: Penjao se uz oluke, pa ukrao novca i nakita u vrednosti od čak 2,8 miliona

Ovaj očigledno profesionalni lopov pri svim krivičnim delima nikoga nije povredio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Niška policija je rasvetlila 19 teških krađa i pet teških krađa u pokušaju. Za ova nedela uhapšen je N. R. (35) iz Niške Banje koji je iz stanova ukrao robu vrednu čak 2,8 miliona dinara.

– Sumnja se da se on, od početka februara do 6. aprila ove godine u Nišu, penjao uz oluke i gromobrane na terase, podesnim alatom obijao balkonska vrata i, nakon premetačine, krao zlatni nakit, satove i novac čime je vlasnicima stanova pričinio štetu koja se procenjuje na oko 2.800.000 dinara. Takođe, N. R. se sumnjiči da je na isti način provalio u pet stanova iz kojih ništa nije uzeo, navode u policiji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovaj očigledno profesionalni lopov pri svim krivičnim delima nikoga nije povredio, a zbog specifičnog načina krađe odnosno penjanja neki ga zovu i “Betmen”.

– Policija ga je uhapsila neposredno nakon što je, kako se sumnja, u jednoj zalagaonici prodao nakit, a kod njega je pronađena veća suma novca koji, kako se sumnja, potiče iz počinjenih teških krađa, saopštila je policija.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

 



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar