Branka Katić SLOMLJENA zbog SINOVA: Sprečeni da dođu u Srbiju, glumica se hitno vraća kod njih u Englesku

Glumica je trenutno na angažmanima u našoj zemlji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ nr

Branka Katić već dugo živi u Engleskoj, a sada je ponovo u Srbiji gde radi u svom pozivu. Nju publika može da gleda na pozorišnoj sceni u Beogradu, pa ispričala da je raduju svi angažmani i nova druženja sa kolegama.

Uvek vidno raspoložena i ljubazna za razgovor sa medijima, Branka je nakon duge pauze imala jednu od vodećih uloga u predstavi “Tiho teče Misisipi” u Beogradskom dramskom pozorištu, a igrala je Vesnu Čipčić. Kako otkriva, kroz par dana putuje u London kod sinova i supruga, producenta i reditelja Džulijana Farina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Vraćam se u London, u narednoj nedelji ću otići. Deca nisu mogla da dođu zbog tih pravila koje Engleska ima i baš sam se potresla… Možeš da izađeš samo ako je neko bolestan. Uglavnom, idem im u zagrljaj”,  započinje glumica.

Foto: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ nr

Beogradska publika dve decenije nije imala priliku da uživa u pozorišnom izvođenju ove vrsne glumice, a Branka otkriva da je nedostajanje bilo obostrano.

“Nedostajala mi je scena svakako puno, dosta dugo nisam igrala u pozorištu. Radujem se svom angažmanu u ovom pozorištu. Trenutno se radi mnogo odličnih predstava i divno je doći na probu, susrećeš puno kolega koji rade na nekom drugom projektu. Vrlo je živo, puno neke mladalačke energije, poleta. Srećna sam što sam ovde”, priča Katićeva.

Branka Katić o Mikinom MALTRETIRANJU: Govorio mi je da sam GLUPA, bilo je to mentalno nasilje!

Kako pandemija i dalje traje, glumica je otkrila za medije kako se oseća i da li je zaista uvek tako raspoložena i vedrog duha kao što nama izgleda.

“Dobro sam, hvala. Samo za kamere sam uvek nasmejana. Van kamera, pa zavisi od dana. To je normalno, niko nije samo srećan, zar ne”, završava glumica uz osmeh.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar