Povratak omiljene srpske glumice: Branka Katić je sada zvanično članica Beogradskog dramskog pozorišta

Nove predstave u najavi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ PopMiki

Glumica Branka Katić danas je zvanično postala član Beogradskog dramskog pozorišta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Potpis konačno! Branka Katić u BDP-u!”, stoji zapisano na društvenoj mreži tog beogradskog teatra, sa fotografijama upravnika Juga Radivojevića i slavne glumice.

Branka Katić o radu na filmu “Kingsmen”: “Zadirkivala sam Rejfa Fajnsa da je Srbin”

Nedavno, 20. februara na Dan pozorišta, kada je proslavljen 74. rođendan, objavljeno je da je Branka Katić postala član kultnog Pozorišta na Krstu. Katić se vratila u Beograd nakon uspešne karijere u Engleskoj i Americi i u septembru 2020. tokom pandemije “uskočila” je u predstavu “Sumrak bogova” u režiji Jagoša Markovića, što je bio njen povratak teatru u prestonici nakon dve decenije i hit predstave “Bliže” Patrika Marbera u JDP.

Iako je bila najava da će Branka Katić igrati u novom komadu “Divlje meso” Gorana Stefanovskog, za sada do te saradnje neće doći, ali glumica traži sa upravom BDP novu dramu u kojoj će igrati u narednom periodu.

Sada tek počinje prava borba: Sve o filmovima koji su trijumfovali na dodeli Zlatnih globusa (VIDEO)

Istaknuta dramska umetnica trenutno snima TV seriju “Advokado” Nikole Pejakovića, uz Ljubomira Bandovića i Mirjanu Karanović, a na proleće je očekuje premijera novog filma “Nije loše biti čovek” Dušana Kovačevića, sa velikom glumačkom ekipom.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar