Objektiv saznaje: Ova PEVAČICA će biti glavni SVEDOK na suđenju Miroslava Ilića!

Mirjana i ova pevačica jednom su potražile Ilića u njegovom domu u Mrčajevcima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/Antonio Ahel

Mirjana Antonović, žena koja tvrdi da je Miroslav Ilić otac njenog sina Devina, pokrenula je proces u Beogradu radi utvrđivanja očinstva.

Majka i sin juče su došli na ročište, na kome se pevač nije pojavio, već je poslao svog advokata, a pored zvaničnih izjava, Objektiv je došao do zanimljivih saznanja od izvora upućenog u ceo slučaj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BEZ OBAVEZA

Posle trosatnog saslušanja, advokat Antonovićeve dao je izjavu.

– Sudija je izdala nalog da ne mogu da se izdaju detalji sa suđenja, tako da nismo u mogućnosti da išta kažemo tim povodom. Čak je bila ljuta što je Mirjana na svom Fejsbuk profilu objavila detalje suđenja i najavila kada će biti i ovo danas. Mirjana do sada nije davala izjavu, danas je započela, ali zbog ograničenog vremena nije uspela da je ispriča do kraja, tako da će u nastavku suđenja imati tu priliku. Miroslav se danas nije pojavio, a to pravo može da koristi neograničeno budući da je zakon takav. U našem pravosudnom sistemu ne postoji mogućnost obaveznog davanja DNK analize, a jedina mogućnost da se dokaže očinstvo jeste ukoliko on pristane na analizu. Ovaj proces se odužio i traje već nekoliko godina zbog niza objektivnih okolnosti. Dakle, ne radi se o grešci suda, niti o našoj grešci, već je sve uslovila ova situacija oko pandemije. Nikome u interesu nije da se postupak odugovlači, ali eto, odužilo se – rekao je advokat, dok je Antonovićeva bila kratka:

– Možete da pretpostavite kako se Devin oseća budući da svako malo mora da dolazi iz Amerike u Beograd, ostavlja posao i praktično sve žrtvuje.

Foto: ATA images/Antonio Ahel

– Nisam očekivao da će ovo ići u ovom pravcu, ali teraćemo do kraja. Miroslavu nemam šta da poručim. Očekivao sam da neće doći – izjavio je Devin Antonović.

UZALUD DOLAZILA

Prema saznanjima Objektiva, kao jedan od glavnih svedoka pojaviće se i pevačica Mersa Miljković, inače Mirjanina prijateljica, budući da je upoznata sa svim činjenicama. Kako je otkrio naš izvor, Mirjana je uz pomoć Merse pre ovog procesa pokušala da stupi u kontakt sa Ilićem, ali u tome nije uspela.

Foto: Printscreen/Youtube

– Mersa i Mirjana su pre nekoliko godina otišle u Mrčajevce kako bi posetile Miroslava u njegovoj kući. Mirjana je zamolila Mersu da pokuca na njegova vrata i da mu kaže da ga ona čeka u kolima, međutim, kada je pevač otvorio vrata i video Mersu, na grub način joj je skrenuo pažnju da „briše” iz njegovog dvorišta jer ne želi probleme u kući. Ilić je takođe dodao da je sva sreća što je on otvorio tada vrata, a ne njegova supruga – za Objektiv je ispričao jedan poznati beogradski biznismen, koji je želeo da ostane anoniman.

Podsetimo, pre nekoliko godina Mirjana je izjavila da postoji mnogo ljudi koji su svedoci emotivne veze koju je imala sa Ilićem.

Piše: Tanja Svilanović

OSTATAK OVE, ALI I OSTALE ZANIMLJIVE PRIČE POTRAŽITE U SUTRAŠNJEM IZDANJU LISTA OBJEKTIV

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar