Bivša ljubavnica Miroslava Ilića nakon TRI sata izašla sa ročišta: Advokat otkrio DETALJE suđenja (VIDEO)

Evo i kako se Mirjanin sin oseća zbog svega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot/Youtube

Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica pevača Miroslava Ilića i njen sin Devin danas su došli u Palatu pravde zbog suđenja radi dokazivanja Mirjaninih tvrdnji da je pevač Devinov otac.

Saslušanje je trajalo tri sata, a Miroslav se ponovo nije pojavio na ročištu. Mirjana je Palatu pravde napustila u pratnji advokata koji je rekao kako je sudija zabranila da se komentariše bilo šta vezano za ročište.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Brena SVEDOČI protiv Miroslava: Sutra suđenje za utvrđivanje OČINSTVA, Ilićeva ljubavnica spremna

Na pitanje zbog čega je sve toliko dugo trajalo advokat je rekao da je “toliko bilo potrebno da se saslušaju svi”.

On je istakao i to da njegova klijentkinja do sada nije davala izjave, te da je “danas započela, ali zbog ograničenog vremena nije stigla da završi izlaganje”.

Kada su novinari pitali da li je tačno da se Miroslav Ilić ponovo nije pojavio na suđenju, advokat Antonovićeve rekao je da to ne sme da kaže.

“Ne znam da li bih smeo da vam dam odgovor na to pitanje s obzirom na to da je sudija imala primedbu na njen (Mirjanin) status na Fejsbuku da on ne dolazi na suđenje, tako da stvarno ne znam, da li bih smeo da vam kažem”, rekao je advokat.

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića stigla na SUĐENJE: Evo ko je DOŠAO sa njom i šta je rekla o pevaču

Mnoge je zanimalo i to koliko dugo pevač može da izbegava suđenje i da se ne pojavljuje, advokat je rekao: “Neograničeno”. On je potom dodao i da u našem pravnom sistemu ne postoji izdavanje obaveznog naloga za DNK analizu, pa je objasnio kako onda dokazati očinstvo.

“Ili DNK, ili saslušanje svedoka ili nekim drugim materijalnim dokazima”.

Naglasio je i da koliko je njemu poznato pretnji sa pevačeve strane nije bilo, ali nije želeo da govori da li su ga kontaktirali. Dok je on pričao, Mirjana je rukom pokazala da su joj “usta zađivena” i da neće ništa reći.

On je slabić, ne sme da sretne mene i SINA ni na sudu: Miroslava Antonović spremna za suđenje sa Ilićem

U jednom trenutku je iz Palate pravde izašao i Devin koji nije želeo da kaže kako se oseća i rekao je da nema komentar.

“Možete misliti kako se on oseća kad mora stalno da dolazi ovde, ostavlja posao”, rekla je Mirjana, a zatim joj je sin pokazao da treba da krenu.

Kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u video prilogu ispod:

T.S.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar