Brena SVEDOČI protiv Miroslava: Sutra suđenje za utvrđivanje OČINSTVA, Ilićeva ljubavnica spremna

Pevačica pomaže Mirjani Antonović na suđenju protiv kolege

Foto: E-Stock/D. Milutinović, E-Stock/D. Milutinović

Nekadašnja ljubavnica poznatog pevača Miroslava Ilića, Mirjana Antonović,  pre dva dana zajedno je sa sinom Devinom pristigla u Beograd, na još jedno ročište u Palati pravde, kako bi dokazala da je Devin sin poznatog pevača.

Ovim povodom otkrila je šta očekuje od suđenja, ali i da će jedan od svedoka bili balkanska zvezda Lepa Brena. 

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Miroslav je slabić tako da ja sumnjam da će imati smelosti da se pojavi pred sinom i da ga pogleda u oči. Po ovom zakonu posto je odbio DNK, on se više ne mora pojaviti. Sudstvo moze doći do odluke i bez njega. Sad nam je ostalo da idemo dalje sa svedocima, među kojima je naša draga Brena, a i moja sestra Jelica, koje su moji heroji na ženskoj strani”, izjavila je tužilja i ovom prilikom pojasnila motive Lepe Brene da svedoči protiv Miroslava.

“Brena je ćutala i trpela Miroslava godinama kako je non stop pljuvao po njoj, a znao je da ona štiti njegovo dete. Ovo je sad već postao viši cilj u izmenjivanju ovog zastarelog zakona koji ugrožava naše majke, naše sestre, i što je najbitnije, našu decu.”

Da podsetimo, Brena i Miroslav ne govore godinama, a jedan od razloga je što je pevačica među retkim njegovim kolegama podržala Mirjanu. Takođe, Saša Popović svojevremeno je otkrio da su Lepa Brena i “Slatki greh” dve godine nastupali sa Ilićem i da su se tih godina “svačega nagledali”.

On je slabić, ne sme da sretne mene i SINA ni na sudu: Miroslava Antonović spremna za suđenje sa Ilićem

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar